Yeşil-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Gaziantepspor maçının deplasman sponsorluğunu üstlenen Sergi Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dönmez'i Özlüce Tesisleri'nde kabul ederek desteğinden dolayı teşekkür etti. 

Sergi Tekstil'in İstanbul firması olduğuna işaret eden Ay, "Bursaspor'un şu anda mali tablosunu düzeltmek için elimizden ne geliyorsa onu yapmaya çalışıyoruz. Bursa'da bulunan sanayici arkadaşlarımıza defalarca seslendik, bazıları gerekenleri yaptı, fakat büyük bir çoğunluk bu konuda çok duyarsız kaldı. Sergi Tekstil'in sahibi Mustafa Dönmez'e çok teşekkür ediyorum. Kendisi Bursa'da doğmamış fakat Bursa'dan doyan bir firmanın sahibi. Bursa'da bulunan sanayicilerimize örnek olması amacıyla Gaziantepspor maçının sponsorluğunu üstlenmiş durumda." değerlendirmesinde bulundu.

Mustafa Dönmez de Bursa'da doğan veya iş yapan herkesin Bursaspor'a destek vermesi gerektiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Bursa'da doğmadım ama Bursa'da doydum, bu yüzden de bu sponsorluğu üstlendim. Başkanımı 40 yıldır tanıyorum. Kendisi dürüst, çalışkan ve hedefine gitmeye çalışan bir insandır. Biz de kendisinden çok şey öğrendik. Ben Bursaspor'a gerçekten gönül vermiş biriyim. Bursa şehrini çok seviyorum. Bursaspor'a herkesin destek vermesi gerektiğini düşünüyorum. Bende bir ticaret adamı olarak elimden ne geliyorsa her zaman Bursaspor için yapmaya hazırım."

Editör: Haber Merkezi