Bursa Yıldırımspor Kulübü Yönetim Kurulu şu açıklamayı yaptı;

2 yıl önce çıktığımız bu yolda kulübümüzün bu seviyelere gelebileceğini düşünenlerin sayısı oldukça azdı. Ama biz biliyorduk neler yapabileceğimizi var gücümüzle, tüm enerjimizle çalıştık ve 2 yıl sonunda buralara geldik.

İlk sezonumuzda BAL ligleri kurulduğundan bu yana ve son 15 yıldır hiç bir Bursa takımının başaramadığı başarıyı yakalayıp şampiyon olarak profesyonel lige adım atmayı başardık.

Bu sezon başında kadromuzu koruyarak, daha önce profesyonel liglerde oynamamış birçok futbolcumuzla doğru planlama ve program ile 3.Lig takımları arasında en mütevazi ve masrafsız takımlarından biri olarak yola çıktık.

Bir önce ki sezon başı denilen “ Süper amatör takımıyla BAL liginde mücadele ediyorlar sözlerini söyleyenler, bu sezon içinde BAL ligi takımıyla 3.Lig’de mücadele edecekler ilk sezonlarında geldikleri gibi amatöre geri dönerler “ sözlerini duyduk işittik.

Biz bu sezon da çok çalıştık, çok istedik bir sezon önce yakaladığımız şampiyonluğu yine yakalamaya çok az kalmıştı. Normal sezonda elimizden bir maçla kaçırdığımız şampiyonluğu, playofflarda son dakikaya kadar kovalayıp penaltılarda kaybettik.

Bizlere bu heyacanı son saniyelere kadar yaşatan, teknik direktörümüz Sait Ulvi Özdemir ve ekibine, en genç futbolcumuz Buğra’dan en tecrübeli futbolcumuz Ramazan’a, aşcımız zehra ablamıza kadar tüm kulüp çalışanlarımıza, bizleri sezon boyunca stada gelemeseler bile yürekleriyle destekleyen taraflarlarımıza, sezon boyunca bizleri hiç yalnız bırakmayan Yıldırım Belediye Başkanı Syn. Oktay Yılmaz’a ve hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen tüm Bursa Amatör futbol camiasına teşekkür ederiz.

Bu sezon iki defa elimize gelen şampiyonluğu kaybettik belki ama kazandığımız bir şey var ki, oda önümüzdeki sezonlar için bizi daha üst liglere taşıyacak olan şey “ TECRÜBE “

Ustaya sormuşlar:

“Her şeyi kaybettik. Ne yapacağız ?”

Cevap vermiş Usta:

“Nefes alıyoruz, yeniden başlayacağız.”

Önümüzdeki sezon kulübümüz hedeflediği yolda çok daha tecrübeli, istekli, azimli bir şekilde durmadan, bıkmadan, yorulmadan, koşmaya devam edecektir.

Saygılarımızla,

Bursa Yıldırımspor Kulübü Yönetim Kurulu

Editör: Haber Merkezi