Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici beraberindeki parti yetkilileriyle  Beştepe Tesisleri’ne gelerek MKE ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner’i ziyaret etti.

Partisinin genel merkezinin Beştepe tesisleri ile aynı mahallede olduğunu, dolayısıyla arada bir komşuluk bağı bulunduğunu belirten Destici, "Ankaragücü’müzü bu seneki başarsından dolayı tebrik ediyoruz. TFF 1. Lig’e çıktı. Bundan büyük mutluluk duyduk." dedi.

Ankaragücü’nün "Gururluyuz güçlüyüz, Ankaragüçlüyüz" sloganını hatırlatan Destici, "Gerçekten gurur duyduk. Ankaragücü’müzün yeri burası da değil, Ankaragücü’müzü Süper Lig’de görmek istiyoruz. Bu dönemde TFF 1. Lig’e çıkma başarısı gösterdi, önümüzdeki yıl da başarı göstererek bir sonraki yıl Süper Lig’e çıkacağına yürekten inanıyorum." ifadesini kullandı.

Ankaragücü Başkanı Yiğiner, Destici’nin bu sözlerine "Duygularımıza tercüman oluyorsunuz." şeklinde karşılık verdi. Gençliğinde futbol oynadığını anlatan Destici, amatör olarak oynadığı bir dönem Ankaragücü oyuncularıyla maç yapma fırsatı bulduğunu da söyledi. Destici, Ankaragücü’nün başarılarının devamını diledi.

Kulüp Başkanı Yiğiner de ziyaretleri dolayısıyla BBP heyetine teşekkür etti.Ankaragücü’nün bütün Türkiye’nin takımı olduğunu belirten Yiğiner, "İyi bir noktaya geldik. Arkadaşlarımızla beraber mücadele ettik. Çok da yorulduk ama bütün bu yorgunluğumuzu attık şampiyon olarak. Şükürler olsun Mevlamıza." dedi.

Çok sayıda tebrik telefonu aldığına işaret eden Başkan Mehmet Yiğiner, Ankaragücü’nün herkes tarafından sevilen bir takım olduğunu vurguladı. Maçları çok yüksek seyirci sayılarıyla oynadıklarına işaret eden Başkan Yiğiner, kimi zaman 19 Mayıs Stadı’nın kapasite konusunda yetersiz kaldığını belirtti.

Mehmet Yiğiner, bundan sonraki süreçte kendilerine verilecek destekle takımı Süper Lig’e çıkarmayı amaçladıklarını vurgulayarak, "Bizim takımımız Türkiye’nin tam ortasında, Başkent’te ve Süper Lig’de şampiyon olacak potansiyeli de var. Yürekten inanıyorum, kesinlikle Süper Lig’de şampiyon olur ve bir kere de olmaz bu. Çünkü gittiğimiz her ilde bizi kucaklıyorlar, herkes Ankaragücü’ne kapısını açıyor." dedi.

Mehmet Yiğiner, konuşmasının ardından Genel Başkan Destici’ye, üzerinde "Mustafa Destici" yazılı 06 numaralı Ankaragücü forması hediye etti.

Editör: Haber Merkezi