Geçtiğimiz sezon Bursaspor'a büyük umutlarla transfer edilen ancak kendisinden beklenen verimi veremeyen Balazs Dzsudzsak'ın derdi hiç bitmiyor.

Yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen ve kendisinden kulüp bulması istenen Macar oyuncunun serbest kalmaması için Bursaspor Başkanı Ali Ay tüm ödemeleri gerçekleştirmişti. Önceki gün ise Dzsudzsak'ın bağlı olduğu menajerlik şirketi Stars ve Friends İnternational Holding'den kulübe gelen icra takibi sabırları taşırdı.

BAŞKAN KIZDI
Macar yıldızın menajerlerinin 900 bin Euro olan menajerlik ücretinden geriye kalan 200 bin Euro'luk alacakları için Bursaspor Kulübü'ne icra takibi başlattığı öğrenildi. Bu duruma çok sinirlenen Başkan Ali Ay'ın icra girişimini durdurmak için hemen harekete geçtiği ve para arayışında olduğu belirtildi. 

Dzsudzsak'ın Bursaspor'a transferinde aracılık yapan bazı isimlerin menajerlik ücretinin 900 bin Euro değil 800 bin Euro olduğunu aradaki 100 bin Euro'luk artışın nereden kaynaklandığını anlamadıklarını Ali Ay yönetimine iletmesi ise kafalarda soru işareti bıraktı.
Editör: Haber Merkezi