Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'Bursaspor'un 2010'daki şampiyonluğu incelensin' sözlerine yeşil beyazlı camiadan tepki sesleri yükselmeye devam ediyor.

2010 yılındaki şampiyonluk döneminde yöneticilik yapanİlhan Uslu, Yıldırım'a yanıt verdi. "Bursaspor'un şampiyonluğa ulaşmasını kabul etmeyecek nitelikte sözcükler kullanmak adı şikeyle bir anılan bir kulüp başkanından başkasına yakışmaz" diyen İlhan Uslu, Aziz Yıldırım'ın 'Şikeyi kendim için mi yaptım. Fenerbahçe için yaptım sözlerini' hatırlattı.

Ülke futbolunun kara lekesi
İlhan Uslu kişisel internet sitesinden yaptığı açıklamalarını şöyle sürdürdü "Aziz Yıldırım, çamur at izi kalsın misali kendi başarısızlığını örtbas etmenin en kolay yolunu bu şekilde bulmuştur. Bu ipe sapa gelmeyen, mesnetsiz açıklamalarını ciddiye almamakla birlikte meydanı da ona bırakmayacağımızı bilmesini isterim.

içbir dayanağı olmayan çirkin söylemlerde bulunan Aziz Yıldırım o koltukta oturduğu sürece ülke futbolunun kara lekesi, kanayan bir yarası olarak anılmaya devam edecektir."

Editör: Haber Merkezi