Trabzon'da alınan kritik galibiyete en çok sevinenlerin başında Bursaspor Başkanı Ali Ay geliyor. Karşılaşmayı büyük bir heyecanla izleyen sonrasında da soyunma odasına inerek oyuncularla kucaklaşan Başkan Ay, "Üzerimden sanki 10 TIR geçmiş gibi hissediyorum" dedi.

İlaçlarla ayakta durduk
"Allah beni sınadı. Bursaspor başkanı yaptı ve ne kadar kıskançlık, çekememezlik, kavga varsa gösterdi. Bunu da yaşamak nasipte varmış. Kaç gündür uykumuz yok. İlaçlarla ayakta durmaya çalışıyoruz. Helde hele son gün Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklama olacak iş miydi? Takmış bir şeye sürekli konuşuyor."

İyi niyetle olmuyormuş
"Ben kadromuzun o kadar da kötü olduğuna inanmıyorum. Otobüs olayıyla başlayan ve sonrasında bir türlü toparlanamayan bir takım haline geldiler. Artık şunu rahatlıkla söyleyebilirim; bu saatten sonra kimsenin gözünün yaşına bakmayacağım. Demek ki, iyi niyetle olmuyormuş. Çok farklı bir Ali Ay göreceksiniz."

Vaktimiz çok yok
Yeni sezonla ilgili bir an önce çalışmaya başlayacaklarını kaydeden Başkan Ali Ay, "O kadar sıkıntılı bir dönem geçirdik ki, yeni sezonla ilgili kafa yoramadık. Vaktimiz çok yok. Takımdan gitmek isteyen olursa kimseye -kal- demem. Zaten, gitmek isteyen birini nasıl tutabilirsiniz" dedi.

Batalla'dan memnunuz
Maç sonrası Bursaspor'daki geleceğiyle ilgili sorulara yanıt vermeyen Batalla'nın durumunu da değerlendiren Ay, "Bizimle bir yıl daha kontratı var. Kendisinin de böyle bir talebi olmadı. Biz kaptanımızdan memnunuz. Fakat, Batalla gitmek istese sizce tutabilme şansımız var mı?" ifadelerini kullandı.

Altepe'ye haksızlık yapılıyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye de büyük haksızlık yapıldığını anlatan Başkan Ay, "Bursaspor'un tek kurtuluşu bence kendisi.  Ne istesek yapıyor. Taraftarlarımız kızıyor belki ama Trabzon için bütün otobüsleri yine o verdi. Hatta, 30 bin lira tutan benzinlerini de karşıladı" diye konuştu.

Hibrit çim oluyor
Stadyumun sürekli sorun olan zemininin de yine Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından değiştirileceğini müjdeleyen Ali Ay, "Hibrit çim olacak. Kendisiyle görüşeceğim. Özlüce tesislerimizdeki bir idman sahamızın da hibrit çim yapılmasını isteyeceğim" dedi.

Editör: Haber Merkezi