Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor’un hiçbir zaman bu duruma düşmemesi gerektiğini söyledi.

"Herkes kendisini Bursasporlu zannediyor ama kimse kusura bakmasın ben hepsinden daha Bursasporluyum." diyen Ay, "Herkes çok güzel konuşuyor ama sadece konuşuyorlar. Kimse bir şey yapmıyor. Bir buçuk senedir kulüpteyim, başkanım maalesef birlikteliği göremedim." ifadesini kullandı.

Ay, gerçek Bursaspor taraftarlarından bu üzüntüyü yaşattıkları için özür dileyerek, şöyle devam etti "Ama şundan emin olsunlar ki onlar 1 üzülüyorsa ben yüz üzülüyorum. Çünkü neticede bu kulübün başkanıyım. Allah doğruların yanındadır her zaman. Biz de doğru hareketler yaptık. Namuslu, dürüst olarak bu işi götürmeye çalıştık. Çok şükür Allah'a bugün de kümede kaldık. Hiçbir zaman 'kümede kalmak için oynuyoruz' diye bir laf konuşmadım ama maalesef durum buraya geldi."

Bir gazetecinin radikal kararlar alıp almayacakları alacak mısınız sorusuna Ay, "Gelecek hafta arkadaşlarla görüşüp gelecek adına gerekeni yapacağız. Türkiye bizim ne kadar güçlü bir taraftarımız olduğunu gördü. 2500 e yakın taraftar vardı. Mübarek Ramazan ayında taraftarlarımız Bursaspor’u desteklemek için o kadar yol geldi. Hepsine teşekkür ediyorum. Tabi ki radikal biz de kararlar alacağız. Bundan sonra böyle şeylerin olacağını düşünmek dahi istemiyorum." cevabını verdi.

Editör: Haber Merkezi