Antalyaspor mağlubiyeti ile tehlike çemberinden uzaklaşamayan Bursaspor, Gençlerbirliği'ni yenerek ligde kalışını ilan etmek istiyor. Bu kritik mücadele öncesi Olay Spor'un sorularını yanıtlayan Bursaspor Başkanı Ali Ay, “Kısır çekişmeleri bırakılım, zaman hesap sorma zamanı değil. Zaman birlik berabeklik zamanı. Şu durumdan en çok üzüntü duyan benim. Onun için Gençlerbirliği karşılaşmasında taraftarlarımızdan ricam,  takımlarına destek versinlenler, desteklesinler. Beşiktaş maçındaki o muhteşem desteği yine bekliyorum” diye konuştu.

Biletlerde indirim yapılacak
Gençlerbirliği maçında taraftarların tribünleri doldurması için bilet fiyatlarında indirime gidileceğinin sinyalini veren Başkan Ay, kağıt biletle ilgili talepler için de net konuştu. Ay, “Kağıt bilet uygulaması yapılıp yapılamayacağını araştırıyoruz. Ama taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız olduğu bir karşılaşma oynayacağız. Henüz karar vermedik ama bilet fiyatlarında yüzde 50 indirime gitmeyi düşünüyoruz. Kale arkaları için bilet fiyatının 10 lira olması bence uygun.Yönetim kurulu toplantısında sonra konuya ilişkin gerekli açıklamayı yaparız” dedi.

Gerekleri dersleri çıkardık
Hiç hak etmedikleri bir yerde bulunduklarını belirten Başkan Ay, “Böyle olmaması gerekiyordu. Bulunduğumuz durumdan herkesin bir günahı var. Onun için biz dahil, herkesin kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. İyisi ile kötüsü ile biz yönetim olarak gerekli dersleri çıkardık. Gelecek sezonla ilgili çok iyi projelerimiz var. Gereken her türlü revizyon yapılacak. Bu şehre, taraftarlarımıza  yakışır güçlü bir Bursaspor yaratacağız. Bursaspor hepimizin. Onun için camiamızın şu günlerde tek ses, tek yürek olmaya ihtiyacı var” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi