Akhisar Belediyespor ve Galatasaray karşısında alınan 5'er gollü yenilgiler sonrası Başkan Ay'ın dün Özlüce Tesisleri'nde oyuncularla bire bir görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Kaptanlarıda dinledi
Takım içerisindeki sıkıntıları çözmek isteyen Başkan Ay'ın bütün oyuncuları tek tek dinlediği belirtildi. Başkan'ın özellikle kaptanlar Pablo Martin Batalla ve Harun Tekin'le uzun görüşmeler gerçekleştirdiği bildirildi. İstifa eden Mutlu Topçu'nun basın toplantısında kullandığı ifadeleri de futbolculara soran Başkan Ali Ay, oyunculardan yeni teknik kadroya sahip çıkmalarını da istedi.

Hiç değilse mücadele edin
Bazı oyunculara eleştiriler yaptığı da belirtilen Başkan Ay'ın 'Sizin derdiniz ne? Kazanın veya kaybedin ama hiç değilse mücadele edin. Sizden beklediğimiz sadece bu' şeklinde ifadeler kullandığı öğrenildi.

Başkan Ali Ay'ın ayrıca lig bitmeden sözleşmesi sona erecek hiçbir futbolcuyla görüşmeyeceği de bildirildi. Yeşil beyazlılar, 2016-2017 sezonunu Çaykur Rizespor (D), Beşiktaş, Antalyaspor (D), Gençlerbirliği ve Trabzonspor (D) karşılaşmalarıyla tamamlayacak.

Editör: Haber Merkezi