Daha önceden de tanışan iki isim uzun soluklu bir sohbet gerçekleştirdi. Sohbetin ana teması ise Bursaspor ve Ankaragücü kardeşliğini tüm dünyaya duyurmak oldu.

Ahmet Bozdemir'i kardeşi yalnız bırakmadı

Türkiye’nin en örnek iki güzide kulübü olan Bursaspor ve Ankaragücü, kardeşlik bağıyla herkese örnek olmaya devam ediyor. Bursaspor Başkan Adayı Ahmet Bozdemir ve Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ise bu kardeşliğin değerini bilen en önemli kişilerden.

Geçtiğimiz yıl 2. Lig şampiyonluğunda ve bu yıl Süper Lig yükselişinde kardeş takım Ankaragücü’nün her anlamda yanında olan Ahmet Bozdemir, "Başkan olarak göreve gelirsek Bursaspor ve Ankaragücü aşkı her yerde duyulacak" dedi.

Mehmet Yiğiner: Ahmet Bozdemir kaliteli biri

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, Bursaspor Başkan Adayı Ahmet Bozdemir ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ahmet Bozdemir çok kaliteli bir kişi. Umarım Bursaspor ve kendisi için hayırlısı olur. Sevgili Ahmet Bozdemir kardeşimiz koltuğa oturduğunda iki takımın etle tırnak gibi olacak. Bizim için Ankaragücü ne ise Bursaspor’da öyle. Eğer Ahmet Bozdemir kardeşimiz göreve gelirse çok güzel projelerimiz var. Birlikten kuvvet doğar. İki camia tek yumruk olacağız ve gücümüzü haykıracağız" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi