A Milli Takımımızın 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'nda 12 Kasım Cumartesi günü Antalya'da Kosova ile oynayacağı karşılaşmanın aday kadrosu açıklandı.

Son dönemlerde çeşitli tartışmalara neden olan milli takım aday kadrosunda, Barcelona'da oynayan tecrübeli futbolcu Arda Turan'da yer aldı.

Bursaspor'un tecrübeli file bekçisi Harun Tekin'de Türk Milli Takım aday kadrosunda. A Milli Takım, 7 Kasım Pazartesi günü saat 17.00'de Atatürk Havalimanı'ndan özel uçakla Antalya'ya seyahat edecek.

Antalya Belek'te bulunan Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta kampa girecek. A Milliler, Kosova maçı hazırlıkları çerçevesindeki tüm antrenmanlarını da bu tesiste yapacak.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından belirlenen aday kadroda şu isimler yer alıyor

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve milli takım aday kadrosundan bir futbolcu, 11 Kasım Cuma günü saat 19.00'da Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta bir basın toplantısı düzenleyecek. Toplantının ardından A Milli Takım, Kosova maçı öncesindeki son çalışmasını ise saat 19.30'da gerçekleştirecek.

Antalya Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı Türkiye-Kosova karşılaşması 12 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'de başlayacak.

Editör: Haber Merkezi