Geçtiğimiz sezon büyük bir travma atlatan ve yeni döneme büyük umutlarla giren Bursaspor'da işler istenildiği gibi gitmiyor. 7 hafta sonunda arzuladığı sonuçları alamayan yeşil beyazlılardaki eksiklikler skorlara ciddi bir şekilde tesir etti. Yerinde transferler yapan ancak bazı isimlerin sezon başı kampı görmediği için halâ istenilen düzeye gelememesi yeşil beyazlılarda büyük sıkıntı yaratıyor.

Yusuf nerelerde?
Kembo ve Delarge'nin halâ 90 dakika oynayacak seviyede olmaması Bursaspor'un kanat etkinliğini tamamen azaltıyor. Diğer büyük sıkıntı ise yedek kulübesinden gelen oyuncuların hemen hemen hiç katkı verememesi. 2. Hafta'da oynanan Alanyaspor maçında 71. dakikada oyuna giren Delarge, uzatmalarda attığı golle galibiyeti getirmişti. O günden sonra oyuna sonradan giren hiçbir isim skora tesir etmedi. Transferin son gününde renklere bağlanan Yusuf Erdoğan, şuana kadar ortalıklarda gözükmedi.

5 forvet var, biri ortada yok!
Forvet sıkıntısı da 7 haftalık süreçte gün yüzüne çıktı. Bogdan Stancu rakip fileleri 2 kez havalandırırken, beklentileri karşılayamadı. Deniz Yılmaz, eleştirilerin odağındaki isim olurken, Kubilay Kanatsızkuş, Sinan Bakış ve Sercan Yıldırım ise pek ortalıkta gözükmedi. Kubilay, Kayserispor maçında haftalar sonra 21 kişilik kadroya girdi. 7 hafta sonunda daha şimdiden 4 mağlubiyet alan Bursaspor sadece Alanyaspor, Akhisarspor ve Evkur Yeni Malatyaspor'u mağlup etti.

Editör: Haber Merkezi