Spor Toto Süper Lig'de küme düşen Bursaspor ile olan sözleşmesini fesheden Yusuf Erdoğan'ın teknik direktör Fatih Terim'in talebinin ardından sarı-kırmızılı takımla anlaşma sağladığı iddia edildi. Fatih Terim, 26 yaşındaki kanat oyuncusunu, rotasyonda kullanabileceği için kadroda görmek isterken, görüşmelerde anlaşma sağlandı.

Galatasaraylı yöneticilerin, Yusuf Erdoğan'ın menajeriyle görüşerek bu transferde mutlu sona ulaştığı öne sürüldü. Bu arada Yusuf Erdoğan'ın, Galatasaray ile 3 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi.



Bursaspor’dan alacaklarını zamanında tahsil edemediği için serbest kalan Yusuf Erdoğan, Galatasaray’ın önümüzdeki sezon giyeceği formayla poz verdi. Galatasaray formasını giydiği anın fotoğrafı sosyal medyada ortaya çıktı.

Geçtiğimiz sezon Bursaspor ile 26 lig maçına çıkan başarılı orta saha, 2 gol 2 de asistle takımına katkı sağladı. 2017 yılının Eylül ayında Bursaspor'a transfer olan Yusuf'un yeşil-beyazlı kulüple sözleşmesi 2020 yılına kadar devam ediyor. Ancak genç oyuncunun alacakları nedeniyle sözleşmesinin feshi konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurması bekleniyor. 

Editör: Haber Merkezi