İkinci yarının hemen başlarında ise Bandırmaspor savunması ve kalecisinin ikramı olan gol ile farkı ikiye çıkararak rahat bir nefes aldık ve maçın da bu şekilde devam edeceğini hatta belki de farkı da açabileceğimizi düşündük hepimiz. Ta ki, 69.dakika da maçın orta hakeminin icat ettiği yeni tip kusurlu hareket olarak tanımladığı saçma sapan bir penaltı kararına kadar!  Böyle bir kararın emsali var mıdır acaba? Hiç zannetmiyorum! Rakiple hiçbir temas olmadan topa kayarak müdahale eden Emirhan Aydoğan’ın hareketine penaltı çalındı! Böyle bir şey olamaz! Böyle bir karar olamaz! Herşey hakemin gözü önünde olmasına rağmen tereddütsüz bir şekilde çalındı penaltı.

Yalnız çok daha enteresan bir durum var! Böyle kabullenmişlik de olmaz! Penaltı kararı ile birlikte top yekün itiraz edilmeli idi. Hem de şiddetle. Sarı kart, kırmızı kart umrumuzda olmadan! Kimseden tık yok! Herkes kabullenmiş! Hatalı karar olduğunu bilmelerine rağmen futbolculardan hiçbir şekilde itiraz yok! Peki ama neden? Her hafta Bursaspor aleyhine yapılan hakem hataları taraftarın canına tak etmişken hiçbir şey olmamış gibi devam eden futbolcular ve yöneticiler, neden bu suskunluğunuz?!

Sustukça üzerinize geliyorlar, görmüyor musunuz?

Bu maç kazanıldı diye ses çıkarmamak olmaz! Bursaspor yönetim kurulunun derhal tepkisini dile getirmesini bekliyorum. Yapılan haksızlıklara karşı sessiz kalmak, susmak, hatta tabiri caizse “pusmak” bu camianın hiçbir ferdine yakışmaz, yakışmıyor! Yok mu “Artık Yeter!” diye haykıracak bir isim şu yönetimde?

Yalnız anlayamadığım bir şey daha var, bir hafta müthiş kötü, bir hafta iyi… Hatta bazen hafta da değil, birkaç gün arayla iki farklı oyun.. Bu nasıl oluyor ben anlayamıyorum. Bilen varsa Allah rızası için anlatsın bana…

Haftaya Samsunspor maçımız var. Tahmin yapmak öyle zor ki… Eskiden açık yüreklilikle rakibe göre kazanırız, kaybederiz diyebiliyorduk. Şimdi ise Allah kerim.

Bu takıma güvenip galibiyet beklemekten başka şansımız da yok ya gerçi.

Bursasporluyum diyene de bu yakışmaz mı zaten?

Editör: Haber Merkezi