Müsabakaya hızlı başlayan Bursaspor üst üst pozisyonlar üretti. Hüseyin’in bir şutunun direkten döndüğü bu bölümde 12.dakikada Kerem Arda Okur ile Bursaspor aradığı golü buldu. Bu dakikadan sonra konuk ekip Fenerbahçe  gol arayışlarını sıklaştırdı ve 19’da Emre Nasuh ile skora dengeyi getiren golü buldu.

Mücadelenin 23.dakikasında Bursaspor'lu genç oyuncu Fatih Ergen kasık sakatlığı yaşadı ve yerini Bahadır Hızal bıraktı. Karşılaşmanın ilk yarısının uzatma dakikalarında Fenerbahçe Emre Nasuh ile bir gol daha buldu ve soyunma odasına 2-1 üstünlük ile gitti.

Bursaspor karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan taraf oldu ve 43’de Hüseyin Gevgin ile bulduğu golle skoru yeniden eşitledi ve durumu 2 - 2 yaptı. Karşılaşmanın 51.dakikasında Hüseyin Gevgin’in şutu üst direkten geri döndü. Mücadelenin 54 dakikasında ani gelişen atağımızda Kerem Arda Vdcasino Okur arka direkte son anda topa ayağını koydu ve Bursaspor’u yeniden öne geçiren golü attı ve durum 3-2 oldu.

Karşılaşmanın son dakikasında Fenerbahçe baskısını arttırdı ve Turgay Özkan’ın kafa golüyle mücadele 3-3 beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla Bursaspor 63 puanla A grubunda normal sezonu ikinci sırada tamamladı.

Editör: Haber Merkezi