Geçen hafta ki Keçirören maçından çok çok farklı, gözümüzün pasını alacak bir futbol yoktu belki sahada ama, en azından futbolcuların istekli görünmesi gönlümüzün pasını aldı.

İlk dakikalarda gerçekleşen Adana atakları şükürler olsun ki amacına ulaşmadı. Bir gol zaten düşük moralli Bursaspor’da şok etkisi yaratabilir, ve maçın kalan kısmı Keçiören maçına dönüşebilirdi.

Neyse ki, yine erken dakikalarda Bursaspor’un golü geldi.  Tabi hemen büyük özlem duyduğumuz farklı galibiyetlerden biri mi geliyor acaba derken, kan ter içinde tek gollü galibiyet ile maçı bitirdik.

Düştüğümüz hale bak! Lig 17.’si Adanaspor’u tek golle zar zor yenebiliyoruz. Şükürler olsun!

İrfan Hoca’dan ilk beklentim tamamen revize edilmiş bir kadro ile sahaya çıkmasıydı. Özellikle Seleznov’un sakatlığında forvet için ilk tercihi Ali Akman olacaktır diye düşünmüştüm.  Kubilay’ı ilk 11 kadrosunda gördüğümde ilk önce ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım ama takıma yeni gelen İrfan Buz hocanın bazı oyuncuları yeniden kazanma arzusunun olabileceğini de göz ardı edemezdim.  Fakat hoca bu Kubilay’a en fazla 1 maç daha şans verir. Sonrasında Kubilay’ın işi zor.  Giresun deplasmanında Kubilay son kez şans bulur.. O maçta da verimli olamazsa yeri kulübe olacaktır.

Oyuncu değişiklikleri konusunda İrfan Hoca’nın Burak Kapacak’ı oyundan alması bizi şaşırtan bir durum oldu. Bir önceki hafta takımın başında olan İbrahim Üzülmez aynı hamleyi yapmış ve çok büyük bir tepki almıştı. Üzerine son dakikada yaptığı Ali Akman değişikliği ve mağlubiyet ile sonuçlanan maç, kendisi için de bitiş düdüğünü çalmıştı.

Rakiplerimizin alacağı sonuçlar çok önemli. “Şimdilik” umutlarımızı bir hafta daha devam ettirmiş olduk gibi.. En azından her ne kadar yakıştıramasam da Play-off için önemli bir 3 puandı.

Olur ya, herşey arzu ettiğimiz gibi giderse 32.hafta sonunda çok farklı bir duruma da gelebiliriz. Umut işte….

Bu arada şu saatten sonra ilk 6 takımın maçlarının aynı gün ve saatte oynanması gerekirken halen daha neden farklı gün ve saatlerde oynanıyor anlamakta güçlük çekiyorum.

Saha içindeki yetersizliğimizin kat be kat fazlası maalesef saha dışında da gün yüzüne çıkıyor..

Editör: Haber Merkezi