Yeşil-siyahlıların altyapısından çıkan ve gösterdiği performansla bu sezonun dikkat çeken isimleri arasında yer alan Canberk Özdemir’i 3 takım istiyor.

Samsunspor İstiyor

Bu takımlardan biri TFF 2.Lig’de mücadele eden ve Sakaryaspor’un geçen sezon 4 kez karşılaştığı Samsunspor..Ancak 23 yaşındaki futbolcu Samsunspor‘a sıcak bakmıyor.

Süper Lig Temsilcisi’de Talip

Malatyaspor‘unda Canberk‘i istediği öğrenilirken Süper Lig temsilcisinin Canberk‘in menajeriyle görüştü. Canberk ise kararını henüz vermiş değil. Malatyaspor’da teknik direktörlük koltuğunda Sergen Yalçıngetirildi. Sergen Yalçın’ın öğrencileri bu sezon Avrupa Kupası’nda mücadele edecek.

Bursaspor’da Temasta

En kuvvetli ihtimal ise Bursaspor.. Bu sezon bir çok maçta Canberk Özdemir’i scout ekiplerine izleten timsahlar, ciddi bir şekilde oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Bu sezon Süper Lig’den 1.Lig’e düşen Bursaspor, mali durum sebebiyle de yeni bir yapılanmaya gidecek. Bu yapılanmada genç ve dinamik oyunculara yönelecek olan Bursaspor’da Canberk’in forma giymesi olasılığı daha yüksek. Canberk ise Bursaspor’a daha sıcak baktığı iddia ediliyor.

Sakaryaspor’da 11 Temmuz’da yapılacak olan kongre sonrası başkanlığın belli olmasıyla yönetimle masaya oturacağı öğrenildi.

bursasporluyuz.org

Editör: Haber Merkezi