2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında yeşil beyazlı formayı terleten 36 yaşındaki Hurmacı, Bursaspor’dan ayrıldıktan sonra profesyonel futbolculuk kariyerini noktalandırdığını açıklamıştı.

Özer Hurmacı, daha sonra ise Plaj Futbolu Milli Takımı’na davet edilerek kariyerine plaj futbolunda devam etme kararı almıştı. Son lisansı Bursaspor’da çıkan ve başka takımla anlaşmayan Özer Hurmacı’nın Bursaspor’la sözleşme imzalamasının önünde bir engel bulunmuyor.

TRANSFERİ GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ

Bursaspor Kulübü Başkanı Ömer Furkan Banaz da konuyla ilgili olarak İsmail Ertekin ve Tahsin Tam için düzenlenen imza töreninde, “Özer Hurmacı, transferini gerçekleştirebileceğimiz bir isim. Teknik heyet ve Sportif Direktörümüz bu durumu değerlendirecek ve görüşmeler yapacak. Bu konular henüz netleşmedi. Mevcuttaki iç transferimizi tamamlayıp sonrasında bunları da konuşacağız. Gerekli ölçümlemeler olacak ve hangi işlemleri yapmamız daha doğruysa ona göre hareket edeceğiz” açıklamasını yapmıştı.

KADROYA ÇAĞRILMADI

Bursaspor’da oynamaya sıcak baktığı belirtilen deneyimli ismin, Plaj Futbolu Milli Takımı’nın aday kadrosuna davet edilmemesi de Özer’in Bursaspor’la anlaştığına dair bir işaret olarak yorumlanıyor.

Editör: Haber Merkezi