Yeşil Beyazlıların 2002 doğumlu golcüsü Ali Akman, Bursaspor formasını daha fazla giymek için Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde yoğun bir mesai harcıyor. Transfer tahtasının henüz açılmaması nedeniyle genç bir kadroyla antrenman yapan Timsah’ın genç milli oyuncusu Ali Akman,  krizi fırsata çeviriyor.

KOŞUKAVAK BÜYÜK ŞANS

Mehmet Zeki Çelik ve Okan Kocuk’a genç yaşta verdiği sorumluluklarla başarılarında büyük pay sahibi olan Yalçın Koşukavak’la Bursaspor’da çalışma fırsatı elde eden 17 yaşındaki oyuncu, deneyimli hocanın gözüne girebilmek için antrenmanlarda olağanüstü bir performans ortaya koyuyor.

3 YILLIK PROFESYONEL İMZA

İnegölspor’dan 2015 yılında Bursaspor altyapısına gelen genç milli oyuncu, geçtiğimiz sezon başında 3 yıllık profesyonel sözleşmeye imza attı. Timsah’ın eski hocası Samet Aybaba tarafından A Takım’a alınan Akman, Timsah’ın kötü performansı sebebiyle forma şansı bulamamıştı.

MİLLİ TAKIM TECRÜBESİ

Kendisi için bu yılı dönüm noktası olarak gören Ali Akman, U16 ve U17 milli takımında attığı goller ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine toplamıştı. Bir dönem Galatasaray’da da forma giyen Ayhan Akman’ın yeğeni olan Ali Akman, Bursaspor taraftarının yeni sevgilisi olmak istiyor.

Editör: Haber Merkezi