Bursaspor'da çok zor bir zamanda göreve talip olduklarının altını çizen Mesut Mestan"Benim bu zor yükün altına girmemin ardından kaçıp gideceğimi düşünenler büyük yanılgı içindeler" dedi.

Bursaspor'a hizmet aşkının hiç sönmediğini ifade eden Mesut Mestan "Bizler iyi günde değil, kötü günde de bu göreve talip olabilecek gönlünde Bursaspor sevdalısı insanlarız" ifadelerini kullandı.

BAŞARI BİRLİKTELİKLE GELİR!

Bursaspor'da başarının camianın birlikte hareket etmesiyle gerçek olabileceğini söyleyen Mestan şöyle dedi "Bursaspor'un başarılı olduğu dönemlere bir bakın, hep dip yapmanın ardından camianın kulübe sahip çıkması ile şampiyonluklar gelmiştir. Levent Kızıl zamanı, rahmetli İbrahim Yazıcı zamanında yaşanan şampiyonluklar bu şehrin tek yürek olması ile kazanılmıştır. Biz yönetim kurulumuza değil, Bursaspor'a destek istiyoruz. Bursaspor'u tekrar Süper Lig'e çıkartmayı hedefliyoruz."

KİMİN BAŞKAN OLACAĞI ÖNEMLİ DEĞİL

Kongre ile ilgili görüşlerini belirten Mesut Mestan "Bursaspor'da pazar günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü genel kurulda öneri verilerek başka yönetim listelerinin de girmesi konuşuluyor. Ben ve ekibim buradayız. Kimseden de çekincemiz yok, önemli olan Bursaspor'un itibarı." ifadelerini kullandı.

ALİ AY İŞİNE BAKMALIYDI

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay'ın oyuncu satmak için yaptığı hamleleri anlayamadığını ifade eden Mestan "Daha önce bir araya geldiğimizde bana takımdan oyuncu satmak istediğini söyleyip. “Yarısını kendim alacağım, yarısını da kulübe vereceğim.” demişti. Ben de “Biz bu şekilde kulübü döndüremeyiz” demiştim. Yönetim kurulundan imza yetkisi alıp oyuncu satma hedefinden vazgeçmeli. O işlerle uğraşacağına serbest kalacak olan oyuncular ile görüşmeliydi. Bursaspor bu gibi serbest kalan oyuncu haberleri ile anılmamalıydı." dedi.

Editör: Haber Merkezi