Cumartesi günü Ankara Keçiörengücü deplasmanından 3 puan alınması hâlinde geçen sezonu yakalamış ve 27 puan ile ilk yarıyı bitirmiş olacak.

‘ES’MEDEN KAZANDIK

Bursaspor, Eskişehirspor ile oynadığı maçta istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Önceki haftalara nazaran sahada hızlı hücumlarla rakibini tehdit eden, ceza sahası içinde yakaladığını kolay kolay kaçırmayan bir Bursaspor göremedik, yakalanan pozisyonları bireysel tercihler ile değerlendiremeyen bir Bursaspor izledik. Buna rağmen oynadığı tüm maçlarda gol atmayı başaran Bursaspor, bu maçta da iki gol bularak taraftarını mutlu etti, özellikle son 4 sezondur gol bulmakta sıkıntı çeken Bursaspor için bu sene gole doydu dememiz yanlış olmaz sanırım.

ŞİMDİ SIRA SİZDE

Transfer sezonu yaklaşırken çıkan haberler bazı genç oyuncularımızı fazlasıyla olumsuz etkilemiş. Özellikle Eskişehirspor maçında bunu fark etmiş olmalıyız.
Tüm genç oyuncularımıza naçizane tavsiyem olmalıdır ki önceliğiniz mutlaka ve mutlaka Bursaspor olmalı, İstanbul takımlarına gidip senelerce forma bekleyip bekleneni veremez iseniz Avrupa sizler için hayal olur. Camia olarak harika bir hava yakaladığımız bu dönemde bu havayı yakalamamızda en büyük etken şüphesiz sizlersiniz, gelin hep beraber Bursaspor’u layık olduğu yere taşıyalım, sonra hepimiz Avrupa’da isimlerinizi gördükçe göğsümüzü kabartalım.
Çıkan transfer haberlerinden çocukların etkilenmesi çok anormal bir durum değil, buradan yönetime de seslenmek istiyorum, resmi teklif gelmemesine rağmen futbolcu hakkında yalan yanlış yazarak transfer edenlere karşılık sizler de böyle bir durum olmadığını kamuoyuna açıkça beyan edin, böylelikle kimse zan altında kalmamış olacaktır.

TRANSFER TAHTASI AÇILSIN MI?

Kamuoyu tarafından en çok konuşulan konulardan birisi de transfer tahtası konusudur, ben kesinlikle tahta açılmalı diye düşünüyorum. Fakat bu konuda geçmişe baktığımda beni tedirgin eden örneklerle karşılaşıyorum, son dakika açılan tahtanın ardından yapılan yanlış transferler ve bunun neticesinde çığ gibi büyüyen borç gibi…

Tahtanın açılıp transfer yapılması durumunda takımda ki havayı bozmayacak 4-5 transfer ile Süper Lig bize çok yakın. Bunun için doğru planlama ile doğru oyuncular bulunmalı ve kamp sürecinde takıma katılmalı diye düşünüyorum.  İnşallah Bursaspor’umuz bu transfer dönemini en güzel şekilde değerlendirir ve ait olduğu yere Süper Lig’e en kısa sürede çıkar, çıkamaz ve kadro korunamaz ise o süreçte neler yaşayacağımızı bizlere zaman gösterir.

Saygılarımla…

Editör: Haber Merkezi