Spor Toto 1.Ligi’nin 24. haftasında Bursaspor, bu akşam Karadeniz deplasmanında Yılport Samsunspor önünde galibiyet arıyor. Geçen hafta evinde Altınordu’yu 1-0 yenerek, 6 hafta süren galibiyet hasretine son veren Bursaspor, Samsun’dan istediği sonucu alıp, ateş hattından çıkmak istiyor.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı İzmir Bölgesi A Klasmanı Hakemi Yiğit Arslan yönetecek. Arslan’ın yardımcılıklarını Anıl Usta ve Mehmet Ali Akkor yapacak. 4.hakem ise Ayberk Demirbaş. Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports Max1 81. kanaldan naklen ekrana gelecek.

Tamer Tuna yönetiminde ligde çıktığı 4 maçta; 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgiyle 5 puan toplayan yeşil-beyazlı takım, ligin ilk yarısında evinde 4-1 yendiği rakibini rövanşta da mağlup etmeyi amaçlıyor.

TİMSAH’TA 4 EKSİK VAR

Bursaspor, lig yedincisi Samsunspor önüne 4 önemli eksikle çıkacak. Sakatlığı tam geçmeyen Luka Çapan ile tedavilerine devam edilen Massimo Bruno, Eren Güler ve Elton Acolatse yine takımdaki yerlerini alamayacak. Teknik direktör Tamer Tuna, 4 yeni transfer Enver Cenk Şahin, Joao Pedro, Bifouma ve Yusuf Türk’ü kadroya dahil etti. Covid testi negatife dönen Ofosu da kadroya alındı. Tuna, Samsun’a; 3’ü kaleci olmak üzere 22 futbolcu götürdü.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11’İ

Bursaspor’un muhtemel 11’i ise şöyle: Erhan Erentürk- Mert Yılmaz, Zalazar, Furkan Emre Ünver, Onur Atasayar- Burak Altıparmak, İsmail Yüksek, Hasan Ayaroğlu- Namık Alaskarov, Joao Pedro, Bifouma (Enver Cenk Şahin).

Editör: Haber Merkezi