Aynı zamanda Saadet Partisi Osmangazi İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyesi de olan fanatik Bursasporlu Hamza Geldi'nin cenazesi 1 Eylül Çarşamba Bahar Camiinde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındıktan sonra Eski Gazoz Fabrikası mezarlığına defnedilecek.

Bursaspor eski teknik direktörlerinden Yalçın Koşukavak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Uzun zamandır tedavi gören, Bursada olduğum dönemde ziyaretine gittiğim, vefat haberini büyük bir üzüntü ile öğrendiğim Hamza Geldi ağabeye Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum." ifadeleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Bursaspor tarafatr gruplarından TEKSAS "Tribünlerimizden, Hamza Geldi ağabeyimizin vefat ettiği haberini üzüntüyle almış bulunmaktayız. Hamza Geldi'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz." dedi.

Maraton Platformu "Tribünlerimizin sevilen isimlerinden Hamza Geldi’nin vefatını büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz." dedi.

Editör: Haber Merkezi