TFF 1. Lig'in ilk 4 haftasında 3 puanla tanışamayan Bursaspor, bu akşam sahasında Yılport Samsunspor'u yenerek, şeytanın bacağını kırmayı amaçlıyor.
Timsah, 3 maçta 6 puan elde eden zirve adayı Karadeniz ekibi önünde, taraftarının da desteğiyle kötü gidişe son vermek istiyor...

MAÇ SAAT 20.00'DE

Bitçi Timsah Arena'da saat 20.00'de başlayacak bu zorlu karşılaşmayı İstanbul Bölgesi A Klasmanı Hakemi Mustafa Kürşad Filiz yönetecek.
Filiz'in yardımcılıklarını Mehmet Kaplan ve Oğuz Kağan Çalışır yapacak. 4. hakem ise Efe Tanrıverdi...

TRT SPOR CANLI VERECEK

Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports 81. kanaldan naklen ekrana gelecek.

YİNE 3 EKSİK VAR

Timsah'ta; İsmail Çokçalış ve Ramazan Keskin'in yanı sıra sakatlığı geçmeyen Şilili oyuncu Cristobal Jorquera da forma giyemeyecek.

2 FUTBOLCU VAKIFKÖY'E GÖNDERİLDİ

Yaz döneminde 8'i yabancı ve 3'ü kiralık olmak üzere 17 transfer yapan ve bunlardan 2'sini gönderen Timsah'ta; teknik direktör Fatih Tekke'nin kadroda düşünmediği ve U19 Takımı ile idman yapmak üzere Vakıfköy'e gönderdiği Hasan Ayaroğlu ile Aykut Akgün kadroda yer almayacak.

TEKKE NASIL BİR SİSTEM UYGULAYACAK?

İlk 4 haftayı sadece 1 puanla kapatan ve ligde henüz galibiyet elde edemeyen Bursaspor'da; Fatih Tekke'nin, nasıl bir taktik anlayışı ve oyun sistemi uygulayacağı merakla bekleniyor. Altınordu deplasmanına Arjantinli stoper Zalazar ile Eren Güler, Furkan Emre Ünver ve transferin son günü Altay'dan gelen sol bek Mehmet Erdem Uğurlu'yu götürmeyen, Namık Alaskarov'u yedek soyundurmasına rağmen oyuna sokmayan Tekke'nin, pazar günkü Tuzla deplasmanını da düşünerek, bazı mevkilerde rotasyona gitmesi bekleniyor.

İŞTE MUHTEMEL 11...

Bursaspor'un muhtemel 11'i şöyle:

Erhan Erentürk- Mert Yılmaz, Luka Capan, Taha Altıkardeş, Onur Atasayar- Emirhan Aydoğan, Burak Altıparmak, Massimo Bruno- Elton Acolatse, Batuhan Kör (Tim Matavz), Ofosu.

PAZAR GÜNÜ TUZLA'YA KONUK OLACAK

Yeşil-beyazlılar, ligin 6. haftasında ise, 19 Eylül Pazar günü saat 13.30'da İstanbul'sa Tuzlaspor'a konuk olacak.

Editör: Haber Merkezi