Spor Toto 1.Ligi’nin 26. haftasında Bursaspor, bu akşam deplasmanda Ankaragücü önünde galibiyet arıyor. Salı akşamı evinde Tuzlaspor’a 1-0 yenilerek büyük bir avantajı kaçıran Timsah, ateş hattından çıkma adına umut tazelemek istiyor. Tuzla’dan beraberlikle dönen Kocaelispor puanını 28’e çıkarınca, Bursaspor’la arasındaki puan farkı da 4’e yükseldi ve bu akşamki maç daha büyük önem kazandı.

MAÇ SAAT 19.00’DA

Eryaman Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçı Trabzon Bölgesi A Klasmanı Hakemi Bülent Birincioğlu yönetecek. Birincioğlu’nun yardımcılıklarını Oğuz Terzi ve Mehmet Akıncık yapacak. Maçın 4. hakemi ise Ömer Faruk Gültekin. Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports Max1 81. kanaldan naklen ekrana gelecek.

Tamer Tuna yönetiminde ligde çıktığı 6 maçta; 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgiyle 6 puan toplayan yeşil-beyazlı ekip, ligin ilk yarısında evinde 4-0 yenildiği rakibinden rövanşı almayı amaçlıyor.

TİMSAH’TA 3 EKSİK VAR

Bursaspor’da; geçen hafta Belçika’da menisküs ameliyatı olan Massimo Bruno ile sakatlığı devam eden Elton Acolatse ve Tuzla maçında sakatlanan Enver Cenk Şahin takımda yer alamayacak. Sakatlığı geçen Hasan Ayaroğlu ise, Başkent kafilesine dahil edildi.

2 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Timsah’ta, 3’er sarı kartı bulunan Kaptan Burak Altıparmak ile Onur Atasayar ceza sınırında. Bu 2 oyuncudan sarı kart gören olursa; 6 Mart Pazar günü deplasmanda oynanacak Boluspor maçında forma giyemeyecek.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11’İ

Bursaspor’un muhtemel 11’i ise şöyle: Canberk Yurdakul- Mert Yılmaz, Nico Zalazar, Furkan Emre Ünver, Onur Atasayar- Tuğbey Akgün, Burak Altıparmak, İsmail Yüksek- Namık Alaskarov, Joao Pedro, Mehmet Erdem Uğurlu.

Editör: Haber Merkezi