Karşıyaka’nın ardından 1922 Konyaspor’u da kupadan eleyerek bir üst tura adını yazdırmaya başardı takımımız.

Dikkat edilmesi gereken bir noktaya parmak basmakta fayda var!

2’si Türkiye Kupası, 3’ü Lig olmak üzere son 5 maçtır yenilmiyor bu takım! Bu 5 maçın 4’ü galibiyet ile sonuçlandı, bir maç berabere tamamlandı. O da deplasmanda oynanan Ankaraspor karşılaşması. Sanırım artık bu genç takımın oturmaya başladığını ve bundan sonra çok daha iyi günlerin kapımızda olduğunu anlamamız ve bunu cümle aleme hissettirmemiz gerekiyor.

Evet, hissettirmemiz gerekiyor diyorum çünkü Bursaspor taraftarının gücüne inanıyorum. Bunun en son örneğini Bursaspor taraftarının sosyal medyada yayıncı kuruluşa karşı yaptığı tepkinin sonucunda da gördük. Bursaspor maçını yayın programına almayan yayıncı kuruluş, gelen çok yoğun tepkilerin ardından dönüşümlü de olsa Bursaspor’un maçını yayın programına almak zorunda kaldı.  Bursaspor başkanının “Şükranlarını sunması” haricinde olması gereken de buydu!  Maç yayını başladığında ilk yarının sadece 5-6 dakikasını seyredebildi Bursaspor taraftarı. Öyle ki, ilk yarının son dakikasında gelen golü canlı olarak veremeyen yayıncı kuruluş, haberi vermek için Bursa’ya bağlandığında ekran başındaki herkes en azından golün tekrarını izleyebilmeyi beklerken devre arası reklamlarına girerek eşeğin kulağına suyu kaçırmış oldu. Bu noktada sosyal medyadan tekrar tepki gösteren taraftarların sesini yine duymak zorunda kalan yayıncı kuruluş, maçın ikinci yarısının neredeyse tamamını yayınlamak zorunda kaldı.

Anlaşılıyor ki, Bursaspor’un kim olduğu, ne olduğu, unutulmuş, unutturulmuş! Buradan buna vesile olan vasıfsız yönetici müsveddelerini buradan tekrar bir analım. Hatırlatmak bize düşer, bu camiaya düşer. Bu camianın içinden çıkacak Bursa’lı, Bursaspor’lu insanlara düşer. Tıpkı sahada ki genç kardeşlerimiz gibi, onlar gibi adamlar lazım bize artık her mecrada!

Altını çizerek söylüyorum. Bursaspor camiası bir oldu mu, önünde dikilebilecek hiçbir engel yok! Gücüne inan, onu hisset yeter!

Bence çok güzel bir sinerji, çok güzel bir hava yakalandı. Bu güzelliğe hep birlikte ortak olalım!

Editör: Haber Merkezi