Bu maçla beraber gördük ki gayret gösterince 90. Dk sonuna kadar taraftar da desteğini esirgemedi. Maç sonunda ise tepki göstermeleri çok da haksız değil. Çünkü artık bu maçla birlikte bütün sezon da boşa geçirilmiş oldu. Çünkü kulübü yönetenler sezon başında süper lig sözü vermişlerdi. Bakalım sezon sonu başaramazsak alacaklarımızı da bırakıp gideriz sözünü tutacaklar mı? Tuhaf olanı ise bu hafta ile ocak ayını bitirdik sayılır. Yönetim yarın kongre istiyoruz dese en erken mart ortaları hatta mart sonlarına doğru yönetim değişikliği gerçekleşir. Zaten sezon sonu da görünür. Gerçekleşir gerçekleşmesine de acaba bu kulübe kim başkan adayı olur o da ayrı mesele. Hoca konusuna gelince artık Tamer Tuna gelecek sezonun planlamasını yapmalı Ayrıca görünüş itibarıyla Tamer hoca teknik ekibi ve Deniz Kolgu ile beraber bu işi yapabilecek durumda. Kolay bir iş olmamakla beraber doğru yerlere olabildiğince doğru adamları şimdiden monte etmeli.Bu yıl değilse bile seneye rahat ederiz.Bu kadroyla bile kalsak bu oyun tarzı ile düşme tehlikesi yaşamayız bence.

Maçı hepiniz benimle birlikte izlediniz zaten. Onun için de şu şöyle oynadı bu böyle oynadı demem gereksiz. Sadece bir eleştirim olacak. Bana göre sahada olumlu işler yapan Kerem in oyundan çıkması doğru değildi. Bir çok pas arası yaptı, top kesti ve topu doğru yerlere taşıyarak atakların başlangıç odağı oldu. Yerine giren Ofosu ise bir pozisyon dışında etkili olamadı. Sanırım sakatlandığı için Bruno da kenarıya alınınca bir ara maç yine al gülüm ver gülüm haline döndü. Bu durumda kenarıda bir Vefa Temel in bulunmaması da bence doğru değildi. Yapacağı şaşırtıcı aksiyonlarla Erzurum savunmasını dağıtabilirdi.

Erzurum buraya 3 puan için geldiğini söyledi ama hiç de buna göre oynamadı. Katı defans, zaman geçirici hareketler, sonlara doğru forvetleri çıkarıp ön liberolar almak kazanmak isteyen bir takımın yapmayacağı hareketlerdir. Bu oyunla onların da bu ligden ilk 2 yapıp çıkmaları bana sürpriz olur.

Son notum ise keşke bize gelse dediğim merhum Ahmet Çalık için olsun. Stoper gibi sert bir mevkide oynasa dahi sert hareketler, sert müdahaleler rakibi bozacak bazı pislikleri  yapmadığını düşündüğüm efendi futbolcumuzu hayatının baharında elim bir trafik kazasında kaybettik. Ben şahsen gerçekten de çok üzüldüm onu kaybetmemize. Bu evladımıza Allah tan rahmet diliyorum.Nur içinde yatsın. Hepimizin gideceği yere hepimizden önce o gitti. Hem Konyaspor hem de Türk futbolunun başı sağ olsun..

SEVGİ VE SAYGILARIMLA

Dr. LEVENT BALCI

Editör: Haber Merkezi