Spor Toto Süper Lig’e veda eden Bursaspor’da yaprak dökümü arka arkaya geliyor. Kiralık yabancı oyuncuların ardına bakmadan gittiği Yeşil Beyazlılarda, Yusuf Erdoğan, Furkan Soyalp ve Aytaç Kara da veda mesajları ile kulüpten ayrıldıklarını ifade etmişti.

KULE SONU OLDU

Transfer tahtasını henüz açamadığı için yeni sezon hazırlıklarını altyapı oyuncuları ile sürdüren Bursaspor’da kaptan Ertuğrul Ersoy belirsizliği yaşanıyor. Geçtiğimiz sezon iyi bir çıkış yakalayan ancak 2 Aralık 2018’te cezalı olduğu BB Erzurumspor karşılaşmasında ateşli taraftar grubu Teksas’ın bulunduğu tribündeki kuleye çıkmasının ardından büyük düşüş yaşayan 22 yaşındaki milli stoper hedef tahtasına oturmuştu.

İTALYA’DAN SES YOK

Menajerler tarafından Serie A takımlarına sunulan Ertuğrul, İtalya’ya göz kırparken, adının anıldığı ve hatta 4 yıllık anlaşmaya imza attığının öne sürüldüğü Lecce’nin yetkilileri iddiaları net bir dille reddetmişti. Çizme’de kendisine kulüp bakan Ertuğrul’la, Alman devi Werder Bremen’in de ilgilendiği ifade edilirken, kulübe ise henüz resmi teklifin ulaşmadığı öğrenildi.

TRABZONSPOR İDDİASI

Kariyerine Bursaspor dışında devam etmek isteyen Ertuğrul Ersoy’a Süper Lig’den de teklifler olduğu, genç isimleri kadrosunda toplayarak dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor’un da milli oyuncuyu radarına aldığı belirtildi. Yeşil Beyazlı yönetim ise Ertuğrul’u satarak bonservisinden iyi bir gelir elde etmenin planlarını yapıyor.

Editör: Haber Merkezi