Bu haftanın müsabakası Balıkesirspor maçında ne olduysa, sanki sihirli bir değnek değmiş gibiydi Bursaspor takımı. Maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar istedi maçı Bursaspor.  Belki de bir “Diriliş” hikayesinin ilk bölümüydü...

Bu maç için sadece Kubilay'ın 90 dakikalık hırsı bile açık bir gösterge buna.. Kubilay'a belki en çok kızanlardan biriyim. Ama bu kızgınlığım, becerisinin yetersiz olması, girdiği pozisyonları değerlendirememesi değil.. Umursamaz tavırları, rahat hali, sorumluluk almak istemeyen bir karakter gibi görünmesine benim kızgınlığım. Fakat Balıkesir maçında bambaşka bir Kubilay vardı sahada.. Gol atması önemli tabi fakat, esas önemli olan bu maçta işini gerçekten ciddiye alması. Neredeyse 90 dakika boyunca top rakipteyken baskı yapması. Ataklarda boş koşular yaparak, kendine veya arkadaşlarına pozisyonlar üretmeye çalışması. Bizim istediğimiz bu sadece.. Mücadeleni göster. İşine, Bursaspor'a önem verdiğini, ve ciddiye aldığını göster. Hepsi bu.. O zaman inan, bu camia senin arkanda durur sonuna kadar!

Sadece Kubilay mı? Hayır, tüm takım o ciddiyeti sahaya yansıttılar bu kez.. Umarım bu şekilde devam eder.

Uzunca bir süredir bu kadar rahat bir maç seyretmiyordum..

Vallahi çok iyi geldi..

Hele ki rakiplerimizin puan kaybetmesiyle şampiyonluk için yeniden iddialı konuma geldik ya, değmeyin keyfimize.. Bu sefer yeniden ayağımıza gelen şansı elimizin tersi ile itmediK çok şükür..

Şimdi gel de, son 4 haftada gerçekten gereksiz yere kaybettiğimiz 10 puan ile, TFF tarafından silinen 3 puana yanma! 58 puandaydık.. Ve lig diğer rakipler için psikolojik açıdan bitmişti bile... Neyse, her işte bir hayır vardır deyip devam edeceğiz yolumuza.. İnşallah o yolun sonu da Süper Lig olur..

Bundan sonraki maçlarımız için fikstür bizim için kolay ve avantajlı görünsede, aslında tam tersi...

Esas tehlike, kolay gibi görünen maçlarımız.

Çünkü kolay dediğimiz maçlarda puan kaybediyoruz, belki de rakibi küçümseyip, rehavete kapıldığımız için..

Onlar ise Bursaspor'u her zaman ciddiye alıp, bir şekilde puan koparma peşindeler..

Şampiyonluk, ya da ilk iki ise hedefimiz; bence artık mağlubiyet, hatta beraberlik kredimizi tükettik..

Tüm maçları almak zorundayız.. Bütün 3 puanları kurtarmak durumundayız..

Ve şunu yine net bir şekilde yazayım;

Son 4 haftanın değil, bugünün Bursaspor'u bunu başarır!

Editör: Haber Merkezi