Cüneyt Köz gazetecilere yaptığı açıklamada önümüzdeki sezon daha güçlü ve daha istekleri olacaklarını söyledi. Cüneyt Köz "Önümüzdeki sezona geçen sene yaptığımız hatalarımızdan ders çıkarıp, daha iyi hazırlanıp ait olduğumuz yere Süper Lig'e bu sene döneceğimize inanıyoruz." dedi.

Taraftarlar görmek istiyoruz

Bursaspor taraftarlarını tekrar tribünde görmek istediklerini belirten Cüneyt Köz "Dana öncede belirtiştim, devre arasında açılmış olsaydı en büyük transferimiz taraftarlarımız olacaktı. Bu sene inşallah aramıza tekrar tribüne geri dönerler. Taraftarlarımızı tribünde görmek bizim için extra bir güç, extra bir motivasyon. Tabi karşı takım için bir bir korku. İnşallah taraftarlarımızı en kısa sürede evimizde, karşımızda görmek isteriz." dedi.

Pablo Martin Batalla'nın takımda olması sizi nasıl etkiledi sorusuna Cüneyt Köz "Pablo Martin Batalla bir efsane, bizle beraber olması hepimiz için bir extra. Sağolsun en küçüğünden en büyüğüne çok yardımcı oluyor. Çok samimi ve sıcak kanlı bir şekilde yaklaşımı var. Mümkün mertebe yanımızda antrenmanlara katılmaya çalışıyor. Batalla hazır bir şekilde, kondisyonu çok iyi. Mustafa hocayla konuşmak lazım son 15 dakika oynayabilir. Batalla'nın bizimle olması çok güzel ve extra motivasyon." dedi.

Editör: Haber Merkezi