Bursaspor’un eski yöneticilerinden hayırsever iş insanı Mümin Canbaz, olağanüstü genel kurulda başkan adaylığı için hazırlık yapıyor.

Uzun yıllar Sönmez Filamentspor Kulübü’nde de yöneticilik yapan Mümin Canbaz’ın yaklaşan olağanüstü kongre öncesinde hem yeşilbeyazlı kulübün mali yapısıyla ilgili hem de liste oluşturma konusunda çalışmalar yaptığı öğrenildi.

Yeşil-beyazlı camiadan da destek aldığı belirtilen Canbaz’ın bir iki gün içerisinde adaylıkla ilgili kesin kararını vermesi bekleniyor.

ADAYLIK BAŞVURUSU PAZAR GÜNÜ

Bursaspor Kulübü‘nün tüzüğü gereği pazar günü saat 14.00 ile 16.00 arasında Divan Başkanlık Kurulu’na başkan adaylarının başvurması gerekiyor. Başvuru süresi içerisinde aday çıkmaması sebebiyle ertelenen Olağanüstü Seçimli Genel Kurulun 2. toplantısı 6 Kasım Pazar günü saat 13.00’de Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’nda yapılacak.

Başkan adaylığına hazırlanan yeşil-beyazlı kulübün eski futbol şube sorumlularından Mümin Canbaz’ın tüm şehrin desteğini arkasına alarak Bursaspor’u içinde bulunduğu dar boğazdan çıkarıp, layık olduğu Süper Lig’e taşımak istediği öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi