Bursaspor İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri'nde taraftarın önünde gerçekleştirilen tören gövde gösterisine dönüştü. Yeşil Beyazlılar anlaşma sağladığı Özer Hurmacı, Igor Wanderson Da Silva, Selçuk Şahin, Yevgen Selezynov ve Burak Altıparmak ile resmi sözleşme imzaladı. Törende Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ile yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Törende taraftara seslenen Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, "Birlikte olduğumuz zaman ne kadar güçlü olduğumuzu tüm Türkiye biliyor. Bana ve ekibime güvendiğiniz sürece neler olacağını herkes görüyor.  Gelecek vaat eden genç oyuncularımızın mukavelesini uzattık. Umarım layık olduğumuz Süper Lig'e döneriz" dedi.

Mestan'ın konuşmasının ardından Bursaspor'un genç oyuncuları Sedat Dursun, Burak Kapacak, Çağatay Yılmaz, Emirhan Aydoğan ve Ramazan Keskin'le 2024 yılına kadar mukavele uzatıldı.

FUTBOLCULARIN GÖRÜŞLERİ

Ramazan Keskin: Terimiz son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Sözleşmemi 3 yıl daha uzattım

Burak Kapacak: Süper Lig'e hep birlikte döneceğiz

Sedat Dursun Bursaspor'un büyüklüğünü bilerek sahaya çıkıyoruz bundan sonra da böyle olacak. Umarım Süper Lig'e hep birlikte çıkacağız...

Emirhan Aydoğan: Bursaspor formasını giymek bizim için çok önemli. İnşallah Süper Lig'e bu sene çıkarız. 

Çağatay Yılmaz: Başkana ve teknik heyete çok teşekkür ederiz. İnşallah Süper Lig'e tekrar döneriz.

Selçuk Şahin: Burada olmak gurur ve mutluluk verici bir olay. Hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. İnşallah Bursaspor'u layık olduğu yere taşıyacağız Söz veriyorum bu takımı Süper Lig'e taşıyacağız.

Editör: Haber Merkezi