TFF 1’nci Lig’de mücadele eden Bursaspor, lige kötü bir başlangıç yapsa da arka arkaya aldığı 2 galibiyetle milli araya 4’ncü sırada girdi. Genç oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olan ve transfer tahtasını açmasının akabinde yine aynı yaş grubunda futbolcuları renklerine bağlayan Yeşil Beyazlıların savunma hattını Sedat ve Rüştü oluşturuyor.

EN SON GÖZTEPE

Eskişehir’i 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada bu ikili içinde Sedat’ın performansı dikkat çekerken, Rüştü de Es Es’in hücum oyuncularına geçit vermedi. Süper Lig’de de az gol yiyen takımlar arasında yer alan Bursaspor, 3 hafta sonra kalesini gole kapatmayı başardı. Bir üst ligdeki son maçında BTC Türkiye Yeni Malatyaspor karşısında topu filelerinde gören Timsah, TFF 1’nci Lig’in iki haftasında Fatih Karagümrük’ten 3, Akhisarspor’dan da 1 gol yemişti. Yeşil Beyazlılar, Süper Lig’de en son 33’ncü haftada Göztepe’de 0-0 berabere kalmıştı.

ÇAĞLAR GÜVEN VERDİ

Genç file bekçisi Ataberk Dadakdeniz’in koruduğu kaleyi devralan Çağlar Şahin Akbaba, Eskişehirspor karşısında iyi bir maç çıkartırken, yaptığı kritik kurtarışlarla da takımının galibiyetinde pay sahibi oldu. 24 yaşındaki eldiven, önemli dakikalarda sahne alarak kalesinde güven verdi.

Editör: Haber Merkezi