Bursaspor'un borç batağına sürüklenip küme düşürüldüğü dönemde görev yapan dört eski başkan Erkan Körüstan, Recep Bölükbaşı, Ali Ay ve Mesut Mestan hakkında bir grup kongre üyesince açılan davaya Bursaspor yönetiminin de destek vererek müdahil olması istenmişti.

Konuyla ilgili olarak kısa adı BURKÜP olan Bursaspor Kongre Üyeleri Platformunda konuşan Kongre Üyesi ve tribün lideri Selim Kurtulan 19 Ocak'ta davanın ilk duruşmasının görüleceğini ifade ederken Bursaspor'un hakkını savunmak adına başta mevcut yönetim kurulu adına tüm Bursa'yı göreve çağırıyoruz.

Ancak Erkan Kamat yönetiminden bu konuda beklemediğimiz şok bir cevap aldık. Kedilerinin davaya destek olmayacaklarını hatta reddin istediklerini öğrendik, bu yanlıştan dönmeliler" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamanın ardından sosyal medya hesaplarından Selim Kurtulan'a destek veren yeşil beyazlı taraftarların yanı sıra Bursa.com Spor Koordinatörü Tarık Çapçı da davayı köşe yazısında ele alarak Erkan Kamat yönetimini Bursaspor'un haklarının arandığı davaya destek olmaya davet etmişti.

Bu gelişmelerin ardından dün akşam toplanan Bursaspor Yönetim Kurulunun 19 Ocak'ta görülecek davada müdahil olarak davaya destek verme kararı aldıkları öğrenildi. 

Editör: Haber Merkezi