Transferin son günlerini oldukça hareketli geçiren Bursaspor, Sloven golcü Tim Matavz’ın yedeği olacak golcüyü bu sezon TFF 1.Lig’de mücadele eden Manisa Futbol Kulübü’nde buldu.

Yeşil beyazlılar dün Bursa’ya davet ettiği 26 yaşındaki Kemal Rüzgar ve kulübüyle prensipte anlaştı. Bu transferin gerçekleşmesi için ise Bursaspor ile sözleşmesi sona eren kaleci Ataberk Dadakdeniz’in Manisa FK ile anlaşması gerekiyor.

ALTINORDU’DA PARLADI

Bu sabah Manisa’ya gidecek olan Ataberk’in siyah beyazlı takımla anlaşması halinde Bursaspor, genç file bekçisinin yaklaşın 2 milyon lirayı bulan yetiştirme bedelinden vazgeçerek, karşılığında Kemal Rüzgar’ın bonservisini alacak.

Almanya doğumlu olan ve 2018’de Altınordu’ya gelen Kemal Ege ekibinde yıldızının parlamasının ardından Çaykur Rizespor’a transfer olmuştu. Süper Lig’de 8 maçta 1 golle oynayan Kemal Rüzgar geçen sezon 2.Lig’de Manisa FK forması giyerken, 26 yaşındaki futbolcu sezonun ilk 3 haftasında ise yalnızca 7 dakika süre alabildi. Kariyerindeki 204 maçta 65 kez gol sevinci yaşayan Kemal’in transferi bugün kesinlik kazanacak.

Kaynak: Olay

Editör: Haber Merkezi