Spor Toto 1. Lig’in 14.haftasında Bursaspor, bu akşam Ankara’da Gençlerbirliği önünde 3 puan mücadelesi edecek. Ligde 13 hafta sonunda; 12 maçta 14 puanla 11. sırada yer alan ve son 2 maçını (Kocaeli, İstanbulspor) kaybeden Timsah, 3 maçtır puan alamayan, aynı puana sahip Başkent ekibi karşısında kazanıp, 6 puan uzaklıkta olduğu play-off’a girme iddiasını sürdürmeyi hedefliyor.

MÜCADELE SAAT 20.00’DE

Ankara Eryaman Stadı’nda bu akşam saat 20.00’de  başlayacak mücadeleyi Yiğit Arslan yönetecek. İzmir Bölgesi A Klasmanı Hakemi Arslan’ın yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ve Nurettin Dinçer Demir yapacak. 4.hakem ise Mehmet Türkmen…

TRT SPOR CANLI VERECEK

Bu önemli karşılaşma, TRT SPOR ile Beinsports 81. kanaldan naklen ekrana gelecek.

ZALAZAR VE TAHA CEZALI

Timsah’ta; kırmızı kart cezalısı 2 isim; Zalazar (2.maçı) ve Taha Altıkardeş ile kadro dışı bırakılan İsmail Çokçalış, sakatlığı henüz geçmeyen Mehmet Erdem Uğurlu ve Jorquera ile Ramazan Keskin bu maçta forma giyemeyecek.

İSMAİL YÜKSEK 2 HAFTA YOK

İstanbulspor maçında sakatlanan ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirilen İsmail Yüksek de Ankara’da takımdaki yerini alamayacak.

3 OYUNCU GÖNDERİLDİ

Ayrıca, hafta içinde yeşil-beyazlı kulübün yollarını ayırdığı Burak Altıparmak, Aykut Akgün ve Cüneyt Köz de bundan böyle takımda olmayacak.

LUKA CAPAN CEZA SINIRINDA

Toplam 3 sarı kartı olan Luka Capan, ceza sınırında bulunuyor. Hırvat stoper, eğer bu akşam sarı kart görürse, haftaya 5 Aralık Pazar akşamı Denizlispor deplasmanında forma giyemeyecek.

KİMLER OYNAYACAK?

Bursaspor’da; görev yaptığı 6 maçta 3 galibiyet ve 9 puan elde eden teknik direktör Özcan Bizati, geçen sezon Süper Lig’den düşen Gençlerbirliği’ni son 13 maçta çalıştırmıştı. Bizati’nin, cezası biten Sloven forvet Tim Matavz’ı oynatıp oynatmayacağı merak ediliyor. Özcan Bizati’nin, stoperde Furkan Emre Ünver veya Kubilay Sönmez’i oynatması bekleniyor.

İŞTE TİMSAH’IN MUHTEMEL 11...

Bursaspor’un muhtemel 11’i ise şöyle: Erhan Erentürk- Mert Yılmaz, Furkan Emre Ünver, Luka Capan, Onur Atasayar (Hasan Ayaroğlu)- Kubilay Sönmez, Emirhan Aydoğan, Kerem Şen- Namık Alaskarov, Batuhan Kör (Tim Matavz), Massimo Bruno.

Editör: Haber Merkezi