Bursaspor Başkanı Ömer Furkan Banaz "Maç bizim açımızdan çok önemliydi. Önümüzde 4 maçlık bir periyot vardı. Bu maçı kazanamasaydık kalan 3 maçın ehemmiyeti kalmayacaktı. O yüzden bu maçı almak takım, bizim ve şehir açısından büyük önem arz ediyordu. Arkadaşlar bunun gereğini yerine getirdiler. Bursa şehrine çok güzel bir bayram hediyesi verdiklerini düşünüyorum. Sahada gösterdikleri performanstan bilhassa ikinci yarıdaki futboldan dolayı kıvandığımızı söyleyebilirim. Bundan sonraki haftalar için bize umut verdi." dedi.

3’te 3 yapar ve bu işi...

"İnşallah bayramdan sonraki Ümraniye maçıyla beraber süreç bizim için tekrardan başlayacak. Rakiplerimizin sonuçlarını da yakından takip ediyoruz. Bu işi hakkıyla tamamlayacağız diye temenni ediyorum. İnşallah sorun yaşamayacağız. Bugün sahada ortaya koydukları oyunu kalan 3 maçta da ortaya koyarlarsa inşallah 3’te 3 yapar ve bu işi nihayete erdiririz."

Tribünleri doldurmalarını bekliyoruz

Taraftarımız bizim için itici güç. Bu hafta da bütün maçlar aynı saatte oynanacak. Ümraniye maçımız pazar günü saat 16.00’da. Bayram tatili sonrası dönüşte, taraftarımızın karşısında Bursaspor en iyi şekilde karşılanacaktır. Tüm Bursasporlulardan tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. İsteğimiz bu yönde. Biliyorsunuz Kocaeli ve Denizli maçlarında taraftarın etkisini bizzat tüm takım ve şehir hissetti. Onlar bu desteği vermeye devam etsinler. Takımda inşallah onların desteğini karşılıksız bırakmaz. Son 3 maçı kazanıp bu işi nihayete erdireceğiz diye umut ediyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi