Üç sezondur Spor Toto 1.Lig’de mücadele eden ve ilk yarı itibariyle en kötü dönemini yaşayan Bursaspor ne yazık ki camianın beklentilerini karşılayamadı. Teknik Direktör Tamer Tuna yönetiminde İzmir’de çıktığı devrenin son maçında Menemenspor ile golsüz berabere kalarak 19 puanla düşme hattında yılı tamamlayan yeşil-beyazlı takımda köklü değişimler yaşanması bekleniyor.

HAYAL KIRIKLIĞI

Yüksek tansiyon şikayeti nedeniyle cuma günü gittiği Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kontrol amaçlı anjiyo olmasına rağmen cumartesi günü İzmir’de oynanan Menemenspor maçında takımı yalnız bırakmayan Başkan Hayrettin Gülgüler hayal kırıklığı yaşadı. Başkan Gülgüler hem alınan beraberliğe hem de ilk yarı itibariyle takımın performansının yetersiz kalmasına üzüldüğünü söyledi.

ÇOK GERİDE KALDIK

Başkan Gülgüler ligin 18 haftalık ilk yarısını değerlendirirken, “Hedefin çok gerisinde kaldık. Yaptığımız yatırımın karşılığını alamadık. Bursaspor’un arması, forması bu puanda olmaz. Biz bunun farkındayız ama futbol sonuca endeksli bir oyun. Siz ne kadar kaliteli oyuncu aldım deseniz de saha sonuçlarına yansımayınca puan durumunda istemediğiniz yerde oluyorsunuz” dedi. Sportif Direktörlüğü Deniz Kolgu’yu getirdiklerini, teknik direktör Tamer Tuna’nın da takım üzerinde ve camiada iyi bir sinerji yarattığını belirten Başkan Gülgüler şöyle devam etti:

HEDEFE TAŞIYACAK OYUNCULAR

“Bundan sonraki sonraki süreci daha iyi yöneteceğiz. Tamer Hocamızın da taleplerini değerlendirip doğru hamleler yapmak istiyoruz. Hocamızın vereceği raporu bu akşamki yönetim kurulu toplantısında ele alacağız. Takımdan ayrılacak ve yeni gelecek oyuncular belli olacak. Bizi direkt hedefe taşıyacak oyuncular alacağız. Bunların da sayısı fazla olmayacak. Bursaspor’a zarar vermeden, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Ligin ikinci yarısında camiamızın beklentilerini karşılayan bir takım izletmek istiyoruz.”

Editör: Haber Merkezi