Alman Bundesliga takımlarından Eintracht Frankfurt sosyal medya hesaplarından Ali Akman ile transferi için anlaştığını açıklamıştı. Sezon sonunda geçerli olacak bu sözleşme 27 Ocak tarihinde ümit milli takım kampında imzalanmıştı.

Ali Akman'ın amcası Ayhan Akman sosyal medya hesaplarından Ali ile birlikte sözleşme fotoğrafını paylaşmış ve Bursaspor camiasında istenmeyen adam ilan edilmişti.

Ali Akman'a gelen büyük tepkilerin ardından genç oyuncunun babası Aydın Akman lifebursa.com'a kısa bir açıklamada bulundu.

Oğlunun genç ancak profesyonel bir oyuncu olduğunu ifade eden Aydın Akman "Ali çok genç ve kariyerini çizmesi için bir karar vermesi gerekiyordu. Kendisi profesyonel bir oyuncu. Profesyonel olarak düşünmesi gerekiyor. Profesyonellikte böyle şeyler olabiliyor. Bursaspor'da kendisine hak ettiği değeri göremedi. Kulüpten kazandığı paralardan bunu anlayabilirsiniz. Ali takımında asgari ücretel oynuyor. Siz para kazanamadığınız bir iş yerinde nasıl mutlu olabilirsiniz. Sosyal medyada yapılan yorumlar nedeniyle ailecek çok üzüldük." dedi.

Kadro dışı kalması ile ilgili bir yorumda bulunmanın doğru olmayacağını belirten Aydın Akman "Bursaspor Kulübü'nün bu kararına saygı duyuyorum. Hayırlısı olsun". İfadelerini kullandı.

LifeBursa

Editör: Haber Merkezi