Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Merinos Kültür Merkezi’nde 10 Ocak Gazeteciler günü nedeniyle bir araya geldiği basın mensuplarına Bursaspor ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Başkan Aktaş, “Başka takımlarda herkesin bir kulüp başkanı var. Bursaspor’un sağlam temeller üzerine oturtması gerekiyor. Şirketleşmek lazım. Artık bunu bizim belediye başkanına bırakmamamız gerekiyor. Pırıl pırıl bir arkadaşımız şu anda yönetmeye çalışıyor, ben de destek vermeye çalışıyorum. Biz de bırakırsak vallahi düşer billahi düşer Bursaspor” dedi.

Transfer yasağının kalmasıyla ilgili CAS sürecine de açıklık getiren Alinur Aktaş, “Şu an CAS ile görüşüyoruz muhtemelen olumsuz yanıt gelecek. Tahta açılınca hemen şampiyon olacağız sanıyorlar. Niye daha sağlam temellere kurmuyoruz. Ben hiç maça gitmiyorum Bursaspor’u çok seviyorum istifaya çağrılıyoruz. Ayıp değil mi yahu Ben Bursaspor’u çok seviyorum her şey için Bursaspor çok önemli bir marka” diye konuştu.

Benzinlik arazisinin satışıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, “Benzin istasyonu yok hükmünde bir lira para almadan gidecek. Yaptığımız işler gerçekten şartları zorlayarak yapıyoruz. Bu şehrin belediye başkanıyım, bu şehre bir vefa borcum var.  Bursaspor, Bursa’ya lazım. Kimseye sitem etmiyorum ama herkesten destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı..

Editör: Haber Merkezi