Bursaspor ile Kahramanmaraş İstiklal Spor arasında oynanacak kritik karşılaşma öncesinde iki kulüp yöneticileri iftar programında bir araya geldi. Ev sahibi kulüp, yeşil beyazlı heyeti Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar yemeğinde ağırladı.

Kahramanmaraş İstiklal Spor tarafından organize edilen programa kulüp başkanı Ahmet Gaffar Akarca, Bursaspor Başkanı Enes Çelik ve iki kulübün yönetim kurulu üyeleri katıldı.

H D T C6R Ww A A7 Dbb

Dostluk mesajları verildi

Karşılaşma öncesinde düzenlenen iftar programında sporun birleştirici gücüne vurgu yapılırken, saha içinde rekabetin saha dışında ise dostluk ve saygının ön planda olması gerektiği mesajı verildi.

İftar buluşmasında iki kulüp yöneticileri karşılaşma öncesinde sohbet ederken, futbolun dostluk ve kardeşlik ruhunu yansıtan bir atmosfer oluştu.

H D T C68A M A A T Vf

Ev sahibi kulüpten teşekkür

Kahramanmaraş İstiklal Spor kulübünden yapılan açıklamada, Bursaspor heyetine teşekkür edildi.

“Yarın sahamızda oynanacak Bursaspor karşılaşması öncesinde değerli misafirlerimizi iftar sofrasında ağırladık. Sporun dostluk ve kardeşlik ruhundan hareketle gerçekleşen buluşmada; saha içinde rekabet, saha dışında ise saygı ve dostluğun ön planda olduğu bir akşam yaşandı.”

“Kulüp Başkanımız Ahmet Gaffar Akarca ve Bursaspor Kulüp Başkanı Enes Çelik ile her iki kulübün yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleşen iftar programı, futbolun birleştirici gücünü bir kez daha ortaya koydu.”

“Nazik davetimizi kabul ederek iftar soframıza konuk olan Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik ve yönetimine teşekkür ediyor; yarın oynanacak karşılaşmanın centilmence geçmesini, sahada emeğinin karşılığını veren tarafın kazanmasını temenni ediyoruz.”

Kahramanmaraş İstiklal Spor ile Bursaspor arasında oynanacak mücadele 14 Mart Cumartesi günü saat 13.00’te Merkez Spor Kompleksi Stadyumu’nda oynanacak.