Yenicespor tesislerinde düzenlenen imza töreni sonrasında Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yenicespor Basın Sözcüsü Ali Göztepe, "Devre arası transfer dönemimizde takıma katılıp güç katan Selçuk Mengütay ile yeniden anlaştık. Sezon ikinci yarısında takımımıza katılmasına rağmen katkısı ile takımımıza güç kattı. Kendisinden memnun kaldığımız için yeniden anlaştık. Bu sezon da takımıza katkısı devam edeceğine inanıyorum. Sakatlıksız başarılı bir sezon diliyorum" dedi.

 Selçuk Mengütay ise, "Yenicespor ile yeniden anlaştığım için hem mutluyum hemde gururluyum. Umarım hayırlısı olur. Camiamıza, mücadelemizle layık olmaya çalışırım. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ben elimden geleni yapacağımı söyleyebilirim. Şu an tek amacım bana güvenenleri mahçup etmemek. Buraya adım attığım ilk günden beri her zaman benim destekçim olan hocalarıma ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

1993 doğumlu sağ kanat oyuncusu Selçuk Mengütay futbola 12 yaşında Yeşil Bursa altyapısında başladı. Beş sezon forma giydikten sonra, Bursaspor altyapısına transfer oldu. 2 Yıl Bursaspor altyapısında forma giydikten sonra, sırasıyla Bursa Merinosspor, Edremit Belediyespor, Hüdavendigar Dikkaldırımspor, Elmasbahçeler spor formalarını giydi. 2015-2016 döneminde bir sezon Yenicespor formasını giyen Mengütay, geçtiğimiz sezon yeniden Yencispor formasını giydi. Ekim ayında başlayacak olan ligde Yenicespor forması giyecek.

Editör: Haber Merkezi