Bursa Zaferspor’a 3-1 yenilen Kurtuluşspor'da teknik direktörü Özgür Şahin "Bir hafta boyunca rakip takımın zaafları üzerinde çalışmalarımızı yaptık. Lig’de oynadığımız her maç önemli, ama Bursa takımları arasında oynanan maçların ayrı bir önemi var. Oyun bizim kontrolümüzde devam ediyordu. İlk dakikaları iyi bir şekilde geçirdik. Maç orta saha mücadelesi şeklinde devam ediyordu. Aslında 36.dakikada yediğimiz gol oyun planımızın değişmesine neden oldu. İlk yarıda dönen topları almakta sıkıntı yaşadık. 3.bölgede çok fazla top kaybı yaşadık. Bu dakikadan sonra rakip kalede kurmaya çalıştığımız baskıda gol bulmamıza yetmedi ve ilk yarıyı mağlup bir şekilde kapattık."

BLOKLARI İYİ KAPATTIK
İkinci yarı rakip takımın skor’un da avantajını elinde bulundurduğu için kendi alanında kalıp kontra ataklar ile gol bulmaya çalıştı. Biz bloklar arasını iyi kapattık ve dönen topları alarak rakip alanda daha fazla bulunduk. Fakat gol pozisyonu üretmede sıkıntı yaşadık. 80.dakikada yediğimiz gol’den sonra oyun disiplininden koptuk ve ardından 3.gol’ü kalemizde gördük. Son dakikada bulduğumuz gol artık maçı çevirmeye yetmedi ve maç’tan mağlup ayrıldık.

FUTBOL İÇİNDE VAR
Tabi ki çok üzgünüm ama futbolun içinde bunlarda var. Diğer maçlara oranla daha az mücadele ettik. Biz her maç’ta yüksek mücadele ile oynamak zorundayız. Yüreğimizdeki kılıç’ı her zaman çıkarmamız ve asla pes etmememiz gerekiyor. Bu maçın ardından video analiz’de oyuncularımla birlikte izleyip, yaptığımız hataları önümüzdeki maçlarda yapmamak için büyük bir uğraş vereceğiz ve evimizde oynayacağımız müsabakada bu mağlubiyeti telafi etmeye çalışacağız. Bu konuda oyuncularıma sonuna kadar güveniyorum. Bizlere destek olan başkanımız Talha Öziş’e, Yönetim kurulu üyelerimize ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum

Editör: Haber Merkezi