Süper Amatör Ligi B Grubu’nda mücadele eden Mustafakemalpaşaspor Belediye, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek ilçede büyük bir sevinç yarattı. Ligin ilk haftasından itibaren çok iyi bir performans göstererek zirveyi alan Mustafakemalpaşaspor, evinde son kez taraftarı önüne çıktı.  Bursa Doğugücüspor’u evinde ağırlayan Mustafakemalpaşaspor, 3 gol ile 3 puanı alarak şampiyonluğu garantiledi.

İlk yarıda Orhan, Hüseyin ve Mesut’un attığı golllerle 3-0’lık skoru yakalayan Mustafakemalpaşaspor, ikinci yarıda kalesinde 2 gol gördü. Maç bu gollerle 3-2 bitti.

Maç boyunca Kirmasti Gençlik desteğini bir an olsun bırakmazken, tüm sezon olduğu gibi takımın ateşleyici gücüydü.

Alınan bu başarı ile birlikte şampiyon olarak playofflara katılacak Mustafakemalpaşaspor, bu maçlardan da galip gelmesi halinde gelecek sene itibariyle Bölgesel Amatör Lig’inde (BAL) mücadele edecek.

Mehmet Kanar: Bu daha başlangıç

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Biz büyük bir aileyiz. Tüm aile fertlerimizle gece gündüz demeden çalışıp, verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Evimizde ağırladığımız Doğugücü Spor'u 3-2'lik skorla mağlup ederek şampiyonluğu garantileyen kırmızı şimşekleri canı gönülden tebrik ediyorum. Bal Ligi hedefine ulaşmamıza sayılı günler kaldı. Taraftarımıza özledikleri bu güzel günleri tekrar yaşatan değerli yol arkadaşım ve kulüp başkanımız Ercan Leblebici başta olmak üzere, tüm teknik ekibimize, sporcularımıza ve Mustafakemalpaşaspor ailesine şükranlarımı sunarım. Bu daha başlangıç. Hep birlikte çok daha güzel günler göreceğiz inşallah." diyerek takımı tebrik etti.

Editör: Haber Merkezi