Kurtuluşspor yönetim kurulu üyesi Cüneyt Ekmekçi, teknik ekibin raporu doğrultusunda sol bek transferinde arzu ettikleri bir oyuncuyu takıma kazandırdıklarını, Ferdi Kaya’nın takıma güç katacağını söyledi.

Teknik heyetin eksik gördüğü noktalara transferi gerçekleştirdiklerini belirten Ekmekçi, Kurtuluşspor'un transferde tercih edilen bir kulüp olduğunu sözlerine ekledi. Sarı-Kırmızılı takımın hedeflerine ulaşması adına doğru adımlar atmaya gayret ettiklerini de sözlerine ekleyen Ekmekçi, açıklamasında şehri ile bütünleşen ve şehrini arkasına alarak başarıya koşan bir ekip olduklarını Derincespor maçında ispatladıkalrını, bu doğrultuda var güçleriyle çalıştıkalrını ifade etti.

Kurtuluşspor'un yeni transferi sol bek oyuncusu Ferdi Kaya futbol geçmişi başarılarla dolu  olan Kurtuluşspor ile anlaşmaktan dolayı memnuniyetini dile getirirken, "İnşallah bu sezon hedeflerimize ulaşırız ve Kurtuluşspor'u hak ettiği yere taşırız" şeklinde konuştu.

1995 doğumlu Ferdi Kaya futbola 12 yaşında Çelebi Mehmet Gençlik spor da başladı. Üç sezon burada futbol oynayan Kaya Daha sonra sırasıyla İnegölspor, Sakaryaspor, Bursa Merinosspor, Diyarbakır Yolspor, son olarak ta Yeni Çanspor formasını giydi.

Editör: Haber Merkezi