KRD Güvenspor Kulübü’nün kongresi kısa bir süre önce Kasap Ali tesislerinde yapıldı. Mevcut başkan Metin Öztürkoğlu işlerinin yoğunluğu nedeniyle aday olmadığı kongrede, kulüpte geçtiğimiz sezon yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan İbrahim Oğuzay başkanlığa seçildi.

KRD Güvenspor’un yeni başkanı İbrahim Oğuzay, ilk başkanlık yılında parolalarının hedefe ulaşmak için iyi bir yapılanma içine girerek, altyapıya önem vereceklerini söyledi. Yeni sezon öncesi takımın başına gelecek antrenör konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Antrenör seçiminden sonra transfer çalışmalarını da hocamızın vereceği rapor doğrultusunda yapacaklarını kaydeden Oğuzay, hedeflerinin kuracakları genç kadro ile şampiyonluk yaşamak, geçen sezon düştükleri Süper Amatör Lig’deki yerlerini yeniden almak istediklerini dile getirdi.

TRANSFERDE NOKTA ATIŞI YAPACAK
Transfer çalışmaları sırasında mevcut kadroyu muhafaza edip, eksik mevkiler için nokta atışı yapacaklarını kaydeden Başkanı, “Transferde fazla açılmayacağız. Mevcut kadromuzu koruyacağız. Dış transferde hocamızın da onay vereceği ve şuan görüşme aşamasında olduğumuz futbolcular var. Yönetim Bu futbolcularla önümüzdeki günlerde anlaşma sağlayacağız. Yeni transferlerle birlikte mevcut kadromuzu güçlendireceğiz. Hedefimiz Süper Amatör Lig’e çıkmak. Geçen sezon yaptığımız hatalardan gerekli dersleri çıkardık. Süper Amatör Lig için tecrübeli olduğumuzu söyleyebilirim. 2017-18 sezonu benim için de farklı bir heyecan olacak. Bu başkanlık içinde yaşadığımız toplumun bize verdiği bir görev olduğunu düşünüyorum, biz çalışmalarımızı bu şekilde başlayıp devam ettireceğiz. Bu zaman içinde bulunduğumuz topluma ve gençliğe ne kadar hizmet edip çocuklarımızı spor yaptırabiliriz ve kötü alışkanlıklardan uzakta tutabiliriz bunun gayretleri içersinde olacağız. Amacımız sporu seven ahlaklı kendine güvenen milletine  faydalı gençlerin yetişmesine bir nebze olsa katkıda bulunmak. Yeni yönetim kurulu arkadaşlarımız, teknik kadromuz ve futbolcu kadromuzla şampiyonluk için mücadele edeceğimiz bilinmeli. Şampiyonluğa koşarken de, centilmenlikten, fair-playden, dostluk ve kardeşlikten asla ödün vermeyeceğiz. Renkli bir sezon geçirip, 1.Amatör kümede başarılı sezon geçirmek istiyoruz” dedi.

YENİ YÖNETİM VE GÖREV DAĞILIMI BELİRLENDİ
Bordo-Mavili kulübün yeni yönetimi, kongrenin ardından kendi içinde görev bölümü yaptı. İbrahim Oğuzay’ın başkanlığındaki yönetim ve görev dağılımı şu şekilde oluştu; 
Abdullah Ergün Başkan Vekili, Ali Şahin Başkan Yardımcısı, Halim Yılmaz Başkan Yardımcısı, Hakkı Yetişen Başkan Yardımcısı, Mustafa Can Genel Kaptan, Engin Alemdar Futbol Şube Sorumlusu, İbrahim Yücedağ Federasyon Temsilcisi, Fatih Doğan Basın Temsilcisi, İbrahim Yavuz Yiğit Muhasebe Veznedar, Turan Aslan Tesis Sorumlusu, Mehmet Emin İnce Altyapı Sorumlusu, Dilaver Bilgin Genel Kpatan Yardımcısı, Rauf Yavuz Kulüp Sekreteri, Fatih Eroğlu Altyapı Sorumlusu, H.İbrahim Yücedağ Lokal Sorumlusu, Erkan Güven Denetleme Kurulu, Ahmet Tüfekçi Denetleme Kurulu, Şaban Yılmaz Denetleme Kurulu, Mustafa Yücedağ Denetleme Kurulu, Mecit Can Denetleme Kurulu, Ramazan Güden Denetleme Kurulu, Hasan Atalar Denetleme Kurulu.

Editör: Haber Merkezi