İç transferde Geçtiğimiz sezonda İsaörensporun 1.Amatör kümeye yükselmesinde büyük katkısı olan oyunculardan 1991 doğumlu takım kaptanı Ali Ekinci ile yapılan görüşmeler sonrası anlaşmaya varıldı.

25 yaşındaki orta saha oyuncusu Ali Ekinci Futbola 2004 yılında İnegöl Gençlergücüsporda başladı. 7 Sezon Gençlergücüspor formasını giydikten sonra İnegöl Osmaniyespora transfer oldu.

Daha sonra 2 sezonda İnegöl Alanyurt forması giydi. Geçtiğimiz yılda İsaörenspor forması ile başarılı bir sezon geçirdi. Sözleşmesini uzatarak 1 sezon daha isaörensporda kaldı.

İsaörenspor tesislerinde yapılan imza töreni sonrasında açıklamalarda bulunan Ali Ekinci "Kulübümde kaldığım için çok mutluyum. Kulüpte arkadaşlık ortamımız çok güzel. Bu yılki hedefimiz şampiyon olup süper amatör kümeye yükselmek. Kulüp başkanımız Erhan Uluya ve yöneticilerime sözleşmemi yeniledikleri için teşekkür ediyorum. M. Cihan Birlik hocamızın yönetiminde lige güzel hazırlandık. Şu ana kadar oynadığımız hazırlık maçlarında iyi sonuçlar aldık. Oynayacağımız güzel futbol ile bizi izleyenlere güzel ve zevkli futbol maçları izleteceğimize inanıyorum. Kimseyi de mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi