İlçe derbisinde karşılaşan iki İlçe takımı maçında pozisyon üreten ve daha iyi oynayan Doğugücüspor güzel oyununu 5 gol ile süsledi. Ev sahibi ekibin gollerini Aydın (3), Zafer (2), konuk ekibin tek golü ise Fatih’ten geldi.

Aldığı galibiyet ile birlikte puanını 29'a yükselten Doğugücüspor önümüzdeki hafta Kemerçeşme Kanaryaspor’u konuk edecek. 5-1'lik mağlubiyet sonrası 22 puanda kalan Kurtuluşspor ise kendi evinde Gürsu Belediyespor’u konuk edecek.

Maç sonunda Huzur Mahallesi esnaflarından ve Doğugücüspor eski yöneticilerinden Yıldırım Avm firma sahibi Yunus Yıldırım Teknik heyet ve futbolculara Celal İnegöl Köftecisinden yemek ikramında bulundu.

DOĞUGÜCÜSPOR 5 – 1 KURTULUŞSPOR

Yer: İnegöl Yenice Sahası
Hakemler: Alper Cesur, Hakan Özler, Samet Dönmez

Doğugücüspor: Ertuğrul, Ömer Faruk, Özgür (Dk.75 Sercan), Samad (Dk.65 Tuğkan), Emre At, Mehmet, Emre Ak, Erkan, (Aydın Dk.80 Melih), Uğur

Antrenör: Önder Erdoğan

Kurtuluşspor: Semih, Erol, Ercan, Fatih, Ferdi, İbrahim, Levent, Erdi, Şerif (Dk.67 Yıldiray), Emin (Dk.61 Mesut), Ufuk

Antrenör: Melih Özmen

Gol. Dk.6 Aydın Eren (Doğugücüspor)
Doğugücüspor atağında sol kanatta topla buluşan Ömer aut çizgisinden ceza alanı içine yan pasında topa kafa ile vuran Aydın topu ağlara gönderdi.

Gol. Dk.33 Aydın Eren (Doğugücüspor)
Doğugücüspor sağ kanattan yaptığı atakta ceza alanı içine atılan topa kale diregi dibinden gelişine vuran Aydın çataldan topu ağlara gönderdi.
Gol.Dk.38 Fatih Şimşek (Kurtuluşspor)
Kurtuluşspor atağında ceza alanı içinde Ufugun yan pasında topa ayakla vuran fatih topu ağlara gönderdi.

Gol.Dk.50 Mehmet Zafer Akbaba (Doğugücüspor)
Doğugücüspor atağında defansın arkasına sarkan Zafer kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalecinin altından topu ağlara gönderdi.

Gol.Dk.55 Mehmet Zafer Akbaba (Doğugücüspor)
Doğugücüspor atağında sağ kanatta topla buluşan samad ceza sahası icinebyaptigi ortada Kafa ile topa vuran zafer topu ağlara gönderdi.

Gol.Dk.73 Aydın Eren (Doğugücüspor)
Doğugücüspor defansından atılan uzun topta ceza alanı önünde Kurtuluşspor defansı topu kafa uzaklaştırmak isterken Aydının önüne düşen topa gelişine vuran Aydın topu ağlara gönderdi.

Editör: Haber Merkezi