Gürsu Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig baraj mücadelesinde, Elmasbahçespor'la oynanan maçta, penaltı atışları sonunda 5-4 galip oldu. Merinos Stadı'nda oynanan illegal bahis maç, 71'inci ve 88'inci dakikalarda atılan gollerle 1-1 sona erdi.

Kırmızı beyazlılar normal ve uzatma süresi berabere biten maçta, Elmasbahçespor'u penaltı atışları sonunda yenerek mutlu sona ulaştı. Gürsu Belediyespor’ un kazandığı başarıdan mutluluk duyduklarını vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık "Takımımızın elde ettiği başarı hepimize duygusal anlar yaşattı.

Takımımıza olan destekleriyle bu başarıda büyük emeği olan Şehit Başkanımız Cüneyt Yıldız'ın kabrini de ziyaret ederek dua ettik. Her anlamda takımımızın yanında olarak başarılarına destek olmaya çalışıyoruz. Yönetici, antrenör ve futbolcularımızı tebrik ediyor, taraftarımızın verdiği destekle, takımımızın, gelecek müsabakalarda da başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Gürsu Belediyespor'un elde ettiği başarı, Gürsu Belediyesi Ay Yıldız Mehteran Takımı'nın ilçe merkezinde yapılan yürüyüşte sunduğu gösteriyle kutlandı.
Editör: Haber Merkezi