Gençlergücüspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde Kulüp başkanı Ayhan Çamlıdağ ve yönetim kurulu üyesi Kamuran Balkan hazır bulundular.

Kulüp Başkanı Ayhan Çamlıdağ yaptığı açıklamada “Kulübümüzde transfer çalışmaları başladı. 2018/2019 sezonu için ilk olarak  Aykut Deniz ile anlaşma sağladik.Camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olsun. Yeni sezonda iyi bir kadro oluşturmak için çalişmalara devam ediyoruz” dedi.

Aykut Deniz kimdir?

1991 İnegöl doğumlu Aykut Deniz futbol kariyerine İnegöl Kurtuluşspor’da başladı. 2001 yılında Kurtuluşspor’da futbola başlayan Deniz 5 yıl Kurtuluşspor da altyapı eğitimi aldı. 5 sezon Kurtuluşspor’da altyapı eğitimi alarak futbolunu geliştiren sağ bek oyuncusu, sonrasında 2007 yılında Sarıyerspor’a transfer oldu.

2 sezon boyunca Sarıyerspor formasını terleten Debiz, 2009 yılında Kafkasspor’a transfer oldu. Başarılı oyuncu 2009-2011 sezonunda Kafkasspor forması giydi. 2012-2014 sezonunda İnegölü BAL liginde temsil eden Gençlergücüsporada 2 yıl forma giyen tecrübeli sağ bek oyuncusu, daha sonra Elbistan Belediyespor’a transfer oldu. Sırasıyla Bursa Değirmenönü Gençlikspor, İnegöl Osmaniyespor ve İnegöl doğugücüspor formlarını giydi. 

Editör: Haber Merkezi